Lupaus lunastettu! Tubettaja leikkasi pottatukan Käärijän euroviisupaikan kunniaksi – tällainen on lopputulos

Helsingin päärautatieaseman kivimiehille puettiin Käärijän bolerot 3:37
Katso myös: Helsingin päärautatieaseman kivimiehille puettiin Käärijän bolerot!

Herbalisti leikkasi pottatukan ja matkusti Liverpooliin kannustamaan Käärijää.

Herbalisti-nimellä tunnettu tubettaja-sisällöntuottaja Juuso Karikuusi heitti tammikuussa Twitterissä, että mikäli Käärijä voittaa Uuden Musiikin Kilpailun ja edustaa Suomea Euroviisuissa, leikkaa hän itselleen pottatukan ja lähtee Liverpooliin katsomaan Euroviisuja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Helmikuussa kamppaillun UMK-finaalin jälkeen tubettajalla oli kuin olikin tehtävälistallaan kaksi asiaa: laittaa sakset laulamaan ja varata lentoliput Isoon-Britanniaan.

Karikuusen Instagram-tilin tuoreimmista päivityksistä käy ilmi, että molemmat lupaukset on nyttemmin lunastettu. Hän jakoi someseuraajilleen kuvan, jossa hän poseeraa uudessa hiustyylissään.

– Lupaus pottatukasta on nyt täytetty. Huomenna sit Liverpooliin ja Euroviisuihin! Karikuusi kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tubettajan uutta hiustyyliä kehutaan postauksen kommenttikentässä. Kommentoijien joukossa on myös itse Käärijä.

– Tervetuloa veljeni, artisti kirjoittaa englanniksi ihastelevien emojien kera.

– Te olette ihan identtiset kaksoset, yksi seuraaja huomauttaa.

– Näyttää tosi upealta, toinen kehuu.

Pottatukkapäivityksen jälkeen jakamassaan kuvasarjassa Karikuusi poseeraa Liverpoolissa. Postauksen mukaan tubettaja on muun muassa ollut seuraamassa Käärijän euroviisuharjoituksia.

– Eka päivä 0h yöunilla Liverpoolissa done. Käärijän esitys semifinaalin harjoituksissa nähty ja oli HELPOSTI paras esitys. Voidaan olla suomalaisina tosi ylpeitä siitä, mitä Käärijä ja koko taustatiimi on saanut kasaan! hän raapustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Euroviisujen ensimmäinen semifinaali kisataan tänään tiistaina ja toinen semifinaali torstaina. Kilpailu huipentuu finaaliin lauantaina. Käärijä kilpailee viisujen finaalipaikasta kilpailun ensimmäisessä semifinaalissa viimeisellä esiintymispaikalla.

Lue myös:

    Uusimmat