Mainos

”Lupaan, että hän on edelleen tässä” – väsynyt äiti kirjoitti koskettavan viestin miehelleen

Vanhemmuus tuo omat haasteensa vankimpaankin parisuhteeseen. Bloggaaja avautui ajatuksistaan vanhemmuuden parisuhteeseen tuomista haasteista Facebookissa.

The No Filter Mum -blogin kirjoittaja, Jessica Ellis, muistelee miehelleen kirjoitetussa tekstissä kaiholla aikaa, jolloin treffi-iltaan ehti valmistautua kunnolla ja kumppaniltaan kysyä päivittäin kuulumisia.

– Olen erilainen kuin päivänä, jolloin tapasimme ensimmäistä kertaa. Silmäpussini ovat tummemmat, kärsivällisyyteni huonompi ja nalkutan sinulle, Ellis kirjoittaa.


Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nalkutan päättömistä asioista, kuten vaippalaukun liian hitaasta pakkaamisesta tai siitä, että luet iltasadun liian nopeasti.

Ellis kirjoittaa Facebookissa miehelleen, että ”puhelias tyttö”, jollaiseen hänen miehensä aikanaan rakastui, on tätä nykyä väsynyt tyttö. Tyttö, joka tykkäsi meikata joka päivä, meikkaa enää vain harvinaisina treffi-iltoina.

– Joinain päivinä saatat ihmetellä, mihin hittoon se tyttö, johon rakastuit, on mennyt. Lupaan, että hän on edelleen tässä.

Ellis kirjoittaa, että toisinaan mies jää toiselle sijalle arjessa, muttei tarkoituksella. Ilman vakaata kumppaniaan ei arjesta tulisi mitään.

– Jokainen tyttö tarvitsee rinnalleen vakaan kumppanin ja olen iloinen, että sinä olet sitä minulle, Ellis kirjoittaa.

Kirjoitus on kerännyt Facebookissa yli 12 000 tykkäystä. Päivityksen alle on karttunut satoja kommentteja muille arjen sankareille, joita ei kiireen keskellä välttämättä aina muisteta kiittää ja arvostaa.

Lähde: Facebook

***

1:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.