Mainos

Lumitöistä tavoitettu Tuusulan kunnanjohtaja: Jättipotin voittaja on varmastikin kyläläinen

1:50

Tuusulan kunnanjohtaja Hannu Joensivu on iloinen uuden lottovoittajan puolesta. Hän toivoo, että Jokelassa pelattu jättipotti osui paikkakunnalle.  

Lumitöissä aamun rehkinyt kunnanjohtaja Hannu Joensivu luki uutisen Jokelassa pelatusta lottovoitosta MTV Uutisten nettisivuilta.

– Tuntui oikein mukavasta lukea, että voitto oli pelattu täällä. Toivotan tietysti kaikkea hyvää ja onnea voittajalle, Jokela sanoo.

Joensivu toivoo, että voittaja on Tuusulasta, vaikka ihan varmaa se ei olekaan.

– On aika todennäköistä, että hän on Tuusulasta, koska Jokela nyt ei ole varsinaisesti mikään läpikulkupaikka. Kyläläinen se varmasti on, Joensivu uskoo.

”Voitto lisää Jokelan kylähenkeä”

Jokela on yhdistetty viime vuosina moneen murheelliseen tapaukseen. Isoimpia tragedioita ovat olleet vuonna 2007 tapahtunut koulusurma ja parinkymmenen vuoden takainen junaonnettomuus.

Kunnanjohtaja on tyytyväinen siitä, että Jokela on otsikoissa nyt myönteisemmissä merkeissä.

– Totta kai. Ja onhan Jokela kiva paikka. Siellä on sellaista mukavaa kylähenkeä ja Jokela-henkeä. Se varmasti vain lisääntyy, kun tulee positiivisia uutisia.

Voittaja käyttää rahat tietenkin haluamallaan tavalla. Kunnanjohtajan vieno toive on, että osa potista jäisi tavalla tai toisella paikkakunnalle.

– Tietysti toivoisin, että raha näkyisi paikkakunnalla esimerkiksi rakentamisena tai remontoimisena, että se toisi töitä muillekin.

Jokela on Tuusulan pohjoisin taajama. Siellä asuu reilut 6 000 ihmistä. Tuusulan väkiluku on noin 38 000. 

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja