Kauhavan kaupunginjohtaja riemastui MTV:n kertoessa kaupunkiin osuneesta miljoonapotista: "Tuli ihan yllättäen"

Kauhavalle pamahti 40 miljoonaa! Näin voitto puhutti juontajia aamun Huomenta Suomessa 1:26
Näin 40 miljoonan euron voiton meno Kauhavalle puhutti Huomenta Suomen juontajia.

Kauhavan vt. kaupunginjohtaja Liisa Salolle tuli lauantaiaamuna yllätyksenä tieto siitä, että paikkakunnalle on osunut miljoonavoitto. 

Eilen uutisoitiin, että 40,2 miljoonan euron Eurojackpot-voitto osui Suomeen, mutta tänään aamulla paikkakunnaksi tarkentui noin 15 000 asukkaan Kauhava Etelä-Pohjanmaalla.

Kauhavalainen nettipelaaja sai voittaa 40 254 187 euroa.

– Oho, oli vt. kaupunginjohtaja Salon ensireaktio asiaan.

– Onnellinen ollaan ehdottomasti voittajan puolesta. Tuli ihan yllättäen, en ole tätä vielä lukenutkaan, hän kertoo.

Hän pitää voittoa oikein hienona asiana ja kuvailee olevansa onnellinen kaupunkilaiselle osuneesta onnenpotkusta.

Näyttävätkö kauhavalaiset kohdalleen osuneen onnen? "Riippuu toki aina henkilöstä"

Salo ei lähde tekemään yleistyksiä siitä, millainen kauhavalainen asenne oman menestyksen tai onnenkantamoisten näyttämiseen on. Hän painottaa, että asenne riippuu paljon henkilöstä.

– Ehkä on näin, että "kel' onni on, se onnen kätkeköön" on se yleisempi. Mutta riippuu toki aina henkilöstä, mutta uskon, että olemme täällä sellaista ei-pröystäilevää porukkaa. Ei siitä välttämättä numeroa tehdä, hän epäilee.

Lauantaipäivä Kauhavalla sai uutisen myötä erityisen hyvän lähdön. Nyt voi vain toivoa, että kauhavalaisen onnenpekan tuuri tarttuu myös muihin kaupungin asukkaisiin niin, että heidänkin viikonloppunsa on onnekas.

Muutama lottovoittaja on jo kysellyt talousneuvoja pankista, kertoo rahoitusjohtaja – Siilinjärven lottovoittajien miljoonat kilahtavat tilille tänään 5:30
Kaikkien aikojen suurin Suomeen osunut Eurojackpot-voitto on 91,9 miljoonaa euroa vuonna 2019. Tämän potin jakoi 50 osuuden porukka. Näin voittajat reagoivat jakamaansa voittosaaliseen.

Lue myös:

    Uusimmat