Mainos

Lumimyräkässä ajettiin kolareita

Kova lumipyry oli osasyynä siihen, että iltapäivän aikana Etelä-Suomen läänissä ajettiin puolisen sataa peltikolaria. Esimerkiksi Helsingistä Turkuun johtavalla ykköstiellä oli muutamilla rekoilla vaikeuksia päästä ylös joissakin mäissä Kehä III:n tienoilla.

Liikkuva poliisi kehotti tiellä liikkujia varovaisuuteen. Kovaa ei oikein pystynytkään ajamaan. Helsingissä tuli poliisin tietoon aamukahdeksasta illansuuhun mennessä vajaat 20 peltikolaria. Espoon poliisin mukaan Kehä I:llä Leppävaarassa oli itään ja länteen menevä liikenne jumissa, kun rekat alkoivat pysähdellä mäissä. Liikenne johdettiin yhden kaistan kautta illansuussa.

Vantaalle poliisin hälytyskeskukseen rupesi torstaina klo 16:n tienoilla satamaan ilmoituksia ulosajoista. Poliisi joutui toteamaan, että vaikeat keliolot tulivat jälleen kerran yllätyksenä monille autoilijoille. Illan suussa olivat miltei kaikki poliisin partiot tien päällä selvittämässä eriasteisia rysäyksiä, joissa ei kuitenkaan ollut syntynyt henkilövahinkoja. Peltisepille sen sijaan riittää töitä.

Lumi haittasi liikennettä Kymenlaaksossa

Runsas lumentulo vaikeutti torstaina liikennettä Kymenlaaksossa iltapäivästä alkaen. Autoilijat ajoivat ojaan ja törmäilivät. Kouvolan poliisille ilmoitettiin klo 16.27 kuorma-auton ja kolmen henkilöauton törmäyksestä Valtatie 15:ta Anjalankoskella. Autoissa olleet kuusi henkilöä selvisivät poliisin alustavien tietojen mukaan lievillä vammoilla, mutta kävivät lääkärintarkastuksessa. Tie oli poikki kuorma-auton noston ajan ja liikenne kierrätettiin Myllykosken kautta.

Heti perään tie katkesi Kouvolassa raviradan kohdalla kahden henkilöauton törmättyä. Lisäksi Pohjois-Kymenlaaksossa tapahtui useita peltikolareita ja ojaanajoja. Kotkassa törmäsivät iltapäivällä henkilö- ja linja-auto Kotkansaarella. Etelä-Kymenlaaksossa tapahtui myös useita muita pieniä liikennevahinkoja.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.