Lumiaura törmäsi vahingossa lumeen hautautuneeseen autoon – sisältä löytyi jumissa ollut kuski

0:20
Iglu-Audi herätti pahennusta Helsingissä tänä talvena

South Lake Tahoessa riehuneen lumimyräkän jälkeen lumiaura osui vahingossa väärin pysäköityihin autoihin. Yhdestä autosta löytyi todellinen yllätys: kuski, joka oli ollut jumissa autossaan tuntikausia.

Kalifornialainen lumiaura löysi hangesta hautautuneen auton, jonka sisällä oli todellinen yllätys. South Lake Tahoessa riehuneen lumimyräkän jälkeen lumiaura osui vahingossa väärin pysäköityihin autoihin, jotka olivat hautautuneet lumeen, kertoo SFGate.

Törmäyksessä yhden auton takakontti aukesi.

Autossa näkyi ihminen

Työntekijät alkoivat kaivaa autoa ulos, jotta se voitaisiin hinata pois. He kuitenkin pelästyivät, kun auton sisältä ilmaantui käsi, joka painautui ikkunaa vasten.

Käsi kuului auton kuskille, 48-vuotiaalle naiselle, joka oli ollut jumissa autossaan ainakin tunteja. Poliisi arvioi myöhemmin, että kyse saattoi olla myös päivistä.

Poliisi uskoo, että nainen on koditon ja asuu autossaan. 

Olisi voinut kuolla

Naisella ei ollut vammoja, mutta hän olisi voinut kuolla, jos autoa ei olisi löytynyt, kertoo kaupungin puhemies Chris Fiore.

– Kun auton päälle oli kasautunut niin paljon lunta... Jos lumiaura ei olisi osunut auton takaosaan, tämä keskustelu olisi kovin erilainen, Fiore tunnusti haastattelussa.

Nainen kieltäytyi lääkärin tutkimuksesta

Naisella ei ollut kännykkää, jolla soittaa apua. Hän poistui paikalta kieltäydyttyään lääkärin tutkimuksesta.

Kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit löydät täältä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja