Lukko pahasti siipirikkoisen takaisin liigakaukaloon – hätiin junioreita ja kaksi lainapelaajaa

4:52
Lukko päihitti Kärpät Oulussa ennen kuin koko joukkue joutui karanteeniin muutamaa päivää myöhemmin.

SM-liigan Rauman Lukko vapautuu koronakaranteenista. Joukkue pääsee pelaamaan normaalisti ottelunsa keskiviikkona, torstaina ja lauantaina. Vajavaista rosteria tulee paikkaamaan kaksi lainapelaajaa.

Joukkue joutui viranomaismääräyksellä karanteeniin viikko sitten tiistaina. Silloin joukkueessa oli 11 positiivista testitulosta.

Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas kommentoi joukkueen kärsivän edelleen poisjäämisistä, mutta keskiivikon HPK-kamppailu toteutuu normaalisti.

– Meillä on suurin osa pelaajista terveinä. Tällä hetkellä käytettävissä on kuusi puolustajaa ja seitsemän hyökkääjä, joilla on liigakokemusta. Lisäksi meillä on A-junioreita korvaamassa poissaoloja, Kunnas sanoi MTV Urheilulle.

Lainasopimuksella joukkueeseen liittyy myös KalPasta puolustaja Roope Laavainen ja hyökkääjä Kasper Simontaival. KalPa-lainat ovat mukana ainakin tämän viikon.

– Viranomaisilta oli täysin oikea päätös laittaa koko joukkue karanteeniin. Perjantain tarkistustesteissä yhdellä aiemmin negatiivisen testituloksen saaneella pelaajalla todettiin positiivinen testitulos.

Joukkue on pystynyt harjoittelemaan normaalisti tarkistustestien jälkeen lauantaista lähtien.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja