Lukko ja Pasi Saarela räikeässä sopimusriidassa

Pasi Saarelan sopimuksesta Lukon kanssa on vielä vuosi jäljellä, mutta raumalaisseura on näyttänyt hyökkääjälleen ovea.

Saarela kutsuttiin palaveriin neljä päivää ennen Lukon kesäharjoitusten alkamista. Silloin 36-vuotiaalle pelaajalle ja viime vuoden kapteenille ilmoitettiin, että pelit Raumalla on pelattu.

- Rale (päävalmentaja Rauli Urama) ilmoitti, että en pelaa enää peliäkään Lukossa. Pidän häntä tässä tapauksessa kuitenkin pelkkänä sanansaattajana, joka halusi rehtinä miehenä ilmoittaa seuran päätöksen henkilökohtaisesti, Saarela toteaa Uuden Rauman verkkosivuilla.

Lukko on Saarelan mukaan tehnyt useita tarjouksia sopimuksen purkamisesta. Suurin näkemysero koskee sitä, minkä prosentin sovitusta palkasta seura olisi valmis maksamaan.

- Jos Lukko olisi hoitanut asiansa toisella tavalla, niin olisin saattanut jopa harkita heidän tarjouksiaan sopimuksen purkamisesta. Tässä tapauksessa perääntyminen tuntuisi kuitenkin väärältä vaihtoehdolta, se merkitsisi tappiota taistelutta, Saarela korostaa.

Saarela kertoo hoitaneensa harjoittelunsa sovitun ohjelman mukaisesti. Hän aikoo myös olla paikalla joukkueen testitilaisuudessa heinäkuun lopussa, koska se on kirjattu pelaajasopimukseen.

Lue myös:

    Uusimmat