Lukijan tarina: Tapailen itseäni puolet nuorempaa naista – ”Kai voin sanoa olevani sugar daddy”

Studio55.fi pyysi lukijoitaan kertomaan kokemuksia ikäerosta parisuhteessa. Kyselyyn nimimerkillä Erämies-66 vastannut mies kertoi tapailevansa itseään lähes puolet nuorempaa naista, johon hän oli tutustunut vanhempia miehiä ja nuorempia naisia yhteen saattavalla nettideittisivustolla.

Olen alkuvuodesta lähtien tapaillut nuorta naista. Minä olen 50-vuotias vastikään eronnut mies, tapailemani nainen on puolta nuorempi (28v).

Ikäero ei enää ole mikään ongelma, mutta luulen, että alussa meitä molempia jännitti ikäeromme. Alussa välttelimme tiettyjä puheenaiheita, jotka korostivat ikäeroamme, kuten nuoruuden lempibändi tai tv-ohjelma. Tai ainakin minä yritin olla korostamatta, että olen hänen isänsä ikäinen.

Alkujännityksen jälkeen on mennyt paremmin. Suhteemme alkaa pikkuhiljaa muuttua vakavammaksi, mutta en kutsuisi tätä vielä parisuhteeksi. Emme ole julkistaneet suhdettamme.

Tapasimme Sugardaters-sivustolla, eli kai voin sanoa olevani ”sugardaddy”. Ehkä jos tästä tulee jotain vakavampaa, joudumme keksimään jonkun Ikea-tarinan tapaamisestamme Matti Vanhasen tyyliin.

Mikä ihmeen sugar daddy?

”Sugar daddy on kypsä ja kokenut henkilö, joka on kontrollissa omasta elämästään ja taloudestaan ja haluaa jakaa sitä, mitä hänellä on, kauniin ja usein nuoremman naisen kanssa.

Sugar babe ei ole onnenonkija vaan kaunis nainen, joka nauttii kumppanuudesta kypsään ja kokeneeseen mieheen, joka huolehtii vuorostaan siitä, ettei nainen jää mistään paitsi materiaalisella tasolla.”

Lähde: Sugardaters.net

Alun perin etsin sivustolta vain satunnaista seuraa enkä mitään sen vakavampaa. Juttuseuraa kahville tai oluelle eron jälkeistä yksinäisyyttä lievittämään. Kävin treffeillä kahden muunkin naisen kanssa, molemmat oli tosi mukavia, mutta juttua riitti vain yhden tapaamisen verran.

Minun roolini ”sugardaddyna” on ollut juomien ja ruokien maksaminen ulkona ollessa, mutta en ole maksanut mitään laskuja tai kuukausikorvauksia. Tämä tapailemani nainen ei ole koskaan vaatinut minulta rahaa. Jos teemme yhdessä jotain, minä maksan kulut (ravintola, risteily, elokuva), niin kuin herrasmiehen kuuluukin. En kuitenkaan halua hänen olevan minusta riippuvainen, eikä hän olekaan.

Emme ole tämän naisen kanssa vielä lähelläkään siinä pisteessä, että miettisimme yhteistä tulevaisuutta, mutta lapset voivat olla se kynnyskysymys hänelle ainakin. Minulla on jo kaksi teini-ikäistä lasta, enkä haluaisi käydä sitä rumbaa enää läpi.

Mietin muutenkin, kuinka kertoisin suhteesta lähipiirilleni: lapsilleni, exälleni, tuttavilleni. Meidän välinen kemia toimii tällä hetkellä ehkä juuri sen takia, että tapaamme aina ”salaa”, poissa oikeasta arkielämästämme. En ole koskaan tavannut hänen parikymppisiä bailaavia kavereitaan, enkä tiedä, haluanko. Ja millaista olisi kohdata hänen vanhempansa.    

Deittipalvelut kukoistavat netissä

Huomenta Suomessa käytiin läpi nettideittisivustoja helmikuussa 2013.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja