Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme tiistaina, pelkäätkö, että tämä lama on pahempi kuin edellinen. Hieman yli puolet, 56 prosenttia vastaajista kertoi pelkäävänsä.

− Olin edellisen laman aikana vielä yrittäjä. Silloin näin monen yrittäjän tuhon, varsinkin niiden, jotka vähän ennen sortuivat ottamaan ulkolaista pankkien mainostamaa valuuttaluottoa. Minullekin sitä tarjottiin: Ota, ota sijoita vaikka! Saat hyvän koron! Sijoitinkin sitten ja sain Oulun Aluesäästöpankista "roiman koron". Tämä lama on pahempi, kun koko maailma on jo laman kourissa! kirjoitti nimimerkki entinen yrittäjä.

− Siksi, että nyt tietyt puolueet tekevät lamalla omaa politiikkaa ja yrittävät paikata vaaleissa tapahtuneita paikkojen menetyksiä. Se tekee lamasta pahan, kun sitä ei hoideta yhdessä. Ei tämä ole hallituskysymys pelkästään, ja tähän ei velkarahan ottaminen auta, kun ostajia ei ole, kommentoi nimimerkki kyllä.

− Mitä tässä pelkäämään! Sanotaan, että lamasta puhuminen jatkuvasti "ruokkii" lamaa, eli ajatellaan positiivisesti! Kaikki lamat ovat loppuneet aikanaan, kirjoitti nimimerkki kike.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja