Mainos

Löytyykö sinunkin lantiostasi kaksi "kuoppaa"? Tässä totuus niistä

Löytyykö sinunkin lantioltasi kuoppa? Hyvä – sen kuuluukin olla olemassa!

Löytyykö sinunkin lantiostasi kummaltakin puolelta pieni kuoppa? Oletko aina luullut sen olevan vain merkki laiskuudesta ja liian vähäisestä treenistä? Olet väärässä – kuten niin monet muutkin, kertoo Independent-lehti. Kuoppaa puolustamaan on syntynyt jopa oma hashtag, #hipdips.

Esimerkiksi Instagram-käyttäjä Carys Gray puhui lantiokuoppien puolesta. Lantio kaartuu luontaisesti reisiluun alle. Tästä syntyy kuoppa, jota osa ihmisistä vihaa "kauneusvirheenä", joka pitäisi silottaa. Kuten moni muukin, myös Gray luuli, että kuopat ovat hänen erikoisominaisuutensa. Sitten hän luki niistä netistä – ja hämmästyi.

– Ne ovat itse asiassa suuri epävarmuuden lähde monille naisille! Menin googlaamaan lantiokuopat ja luin kaiken siitä, miten niitä pidetään pahana asiana naisille, ja jotkut jopa menevät niin pitkälle, että antavat injektoida niihin rasvaa, jotta ne silottuvat! Gray ihmettelee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– No, minä en hitossa aio lisätä taas yhtä asiaa epävarmuuksieni listalle. Jos kellä tahansa on tällaiset supersöpöt kuopat, kantakaa niitä ylpeydellä. 20 vuotta olen valikoinut kehostani kohtia, joita vihata, mutta en kertaakaan valinnut näitä!

Gray myöntää, että vielä muutama vuosi sitten hän olisi saattanut lähteä mukaan itseinhovillitykseen ja yrittää päästä kuopista eroon.

– Nykyisin en välitä kakan vertaa siitä, millaisia asioita muut pitävät naisilla hyvän näköisinä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Monille tuntuu tulleen yllätyksenä se, että kuoppa löytyy jokaisen naisen lantiosta. Monet muut Instagram-käyttäjät ovat julkaisseet kuvia, joissa kertovat seuraajilleen kuoppien olevan normaaleja.

 – Minulla on aina ollut nämä, ja ne ovat aina olleet lievä epävarmuustekijä. (Nyt) on käynyt ilmi, että lantio vain on korkealla, kyse on kirjaimellisesti siitä, millainen luurankosi on. Tämä ei ole epämuodostuma, käyttäjä girrlscout kuvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Minä (ja monet muut tytöt, näemmä) olen viettänyt elämäni ajatellen, että olen vain pullea enkä onnistu pudottamaan painoani, jotta saisin tasaisen kurvin lantiolleni. Kävi ilmi, että kuoppa johtuu luurangostani. Joten lakatkaa vihaamasta lantiokuoppianne, naiset, Paula Castle neuvoo Instagramissa.


Lähde: Instagram, Independent.co.uk

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.