Mainos

Julmasti murhatun miljardööripariskunnan lähipiiristä uusia tietoja – serkku oli haastanut miehen oikeuteen perintöjen takia

0:29

Kanadalaismiljardööri Barry Shermanin ja hänen vaimonsa murhan taustalta on löytynyt uusia johtolankoja. Asiasta kertoo Sky News. 

Pariskunta Barry ja Honey Sherman löytyivät kuolleina luksustalostaan joulukuun 15. päivänä.

Aiemmin on kerrottu, että yksityisetsivät uskovat torontolaisen pariskunnan kuoleman takana olleen monta tappajaa.

Viime viikkojen aikana kiinnostus on kuitenkin kohdistunut Barry Shermanin sukulaiseen Kerry Winteriin, joka oli haastanut miehen oikeuteen suvun perintöjen takia. Barry Sherman oli yksi kanadalaisen lääkeyhtiön Apotexin perustajajäsenistä.

Barry Shermanin oikeuteen haaatanut 56-vuotias serkku Kerry Winter oli juuri viikkoa ennen pariskunnan kuolemaa joutunut maksamaan Shermanille 300 000 dollarin eli noin 180 000 euron oikeudenkäyntikulut. Winter on kiistänyt hänen kohdistuneet murhaepäilykset jyrkästi.

– Minulla ei todellakaan ole mitään tekemistä Barryn ja Honeyn (Barryn vaimo) kuolemien kanssa. Ei mitään, hän on kertonut The Toronto Star -lehdelle.

Myös poliisi on kuulustellut Kerry Winteriä. Rakennuspäällikkönä toimiva Winter oli nostanut syytteen jo vuosikymmen sitten ja oikeudenkäyntiprosessi oli ollut pitkä. Hän on kertonut osallistuneensa murhailtana kokaiinista eroon yrittävien Cocaine Anonymous tapaamiseen.

Sky Newsin siteeraaman The Star -lehden mukaan mies oli seuraavana aamuna mennyt töihin ja tämän jälkeen katsonut viikonlopun kotonaan Netflixiä ja nukkunut. 

Tutkijat uskovat, että pariskunta on ollut kuolleena korkeintaan kaksi päivää ennen kuin heidät löydettiin. Heidät nähtiin viimeksi elossa 13. joulukuuta iltapäivällä.

Tutkinnan alussa epäiltiin pariskunnan tehneen itsemurhan. Myöhemmin on poliisi on tutkimuksissaan päätynyt siihen, että pariskunta joutui murhan kohteeksi.

Shermanin serkkku Kerry Winter kertoi Starin haastattelussa, ettei alun perinkään uskonut teoriaan pariskunnan itsemurhasta tai siihen, että Sherman olisi tappanut vaimonsa ja itsensä.

– Ei Sherman olisi siihen kyennyt, serkku kertoi Star-lehden haastattelussa.

"Sherman oli bisnespiireissä vihattu mies"

Valtavan omaisuuden tehnyt Sherman oli lehtitietojen mukaan mukana useissa oikeusjutuissa kuolemansa aikaan. Suurin osa syytteistä liittyi jollakin tavalla lääkeyhtiö Apotexiin ja perheen omaisuuteen.

Yhden syytteistä oli nostanut juuri Shermanin serkku Kerry Winter ja hänen veljensä. Heidän mukaansa Barry Sherman oli velkaa niistä voitoista, joita oli saanut ostaessaan isänsä yhtiön.

Pariskunnan omaisuudeksi on arvioitu lähes viisi miljardia Yhdysvaltain dollaria.

– Hän oli todella vihattu, kukaan ei pitänyt hänestä, sillä hän oli jatkuvasti riidoissa kaikkien kanssa. Liiketoimissaan hän oli todellinen piiskuri, joten kuka tahansa businessmaailamssa on voinut murhata hänet, kuvaa Shermanista kirjan kirjoittanut The Times lehden toimittaja Jeffrey Robinson.

Sherman ja hänen vaimonsa on kerrottu olleen tunnettuja avokätisinä hyväntekijöinä ja tuttu näky gaalaillallisilla. Pariskunnalla on neljä aikuista lasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.