Löydä täydellinen huulipunasävy: Miranda Kerrin pirteä pinkki

Moni saattaa pitää hurmaavaa pinkkiä lapsekkaana huulipunasävynä – ja harva tulee ajatelleeksi, kuinka vaaleanpunainen korostaa sekä vaaleaa että ruskettunutta ihoa kauniisti. Tässä esimerkkiä näyttää suloinen huippumalli Miranda Kerr, joka uskaltaa valita huulilleen kaikkein karkkisimpiakin sävyjä!

Häikäisevän kaunis huippumalli Miranda Kerr, 30, on hyvin feminiininen nainen, joka viihtyy pastellisävyissä ja kukkakuosissa. Mikä pukisikaan tätä upeaa kaunotarta paremmin kuin asukokonaisuudet kruunaava pinkki huulipuna?

Kerr valitsee rohkeasti huulilleen pinkkiä, jonka luomaa hehkuvaa vaikutelmaa hän vahvistaa entisestään ruusuisella poskipunalla. Kerrin esimerkistä kannattaakin ottaa mallia: kun huulilla on pinkkiä punaa, kannattaa aurinkopuuterin sijaan sipaista myös poskille vaaleanpunaista sävyä, jotta meikki näyttää yhtenäiseltä.

Pinkki on erityisen näyttävä huulipunasävy, mutta sitä on turha pelätä: herkkä väri sopii nimittäin erityisen hyvin sekä vaalealle että tummemmalle iholle. Vaaleanpunaiset yksityiskohdat muussa meikissä takaavat sen, etteivät huulet pistä kokonaisuudesta liikaa silmään.

Löydä täydellinen huulipunasävy -juttusarja saa jatkoa!

Löydä itsellesi täydellinen kulmakarvatyyli:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja