Love Islandista tuttu Josefiina kertoo podcastissa, miksi suhde Nikoon päättyi: "Itkin koko yön"

Josefiina, 23, Helsinki 0:46
Katso myös: Josefiinan Love Island Suomi -esittelyvideo

Josefiina kertoo hänen ja Nikon eron taustoista.

Love Island Suomi  -ohjelman neljännellä, kesällä 2023 esitetyllä kaudella saatiin seurata Nikon ja Josefiinan romanssin etenemistä. Ohjelmassa toiselle sijalle sijoittunut pari poistui rakkauden saarelta yhdessä, ja he kertoivatkin ohjelman päätyttyä MTV Uutisten haastattelussa, että ulkomaailmassa olisi tarkoitus tutustua muun muassa toisen arkeen, rutiineihin ja perheeseen.

Vain muutaman viikon kuluttua Love Island Suomi -kauden päättymisestä pari kertoi Instagram-tileillään jatkavansa matkaa erillään.

– Vaikka olin suurimman osan ajasta todella onnellinen, jossain vaiheessa myös mulla heräsi epäilyksiä liittyen ulkomaailmassa auki jääneisiin asioihin. Ne epäilykset saatiin puhuttua pois, mutta valitettavasti ne puheet ei lopulta pitäneet paikkaansa, Josefiina kertoi tuolloin Instagramissa.

Niko puolestaan kertoi tuolloin omalla Instagram-tilillään, että asiat tapahtuivat rakkauden saarelta palaamisen jälkeen "aivan liian nopeasti".

– Haluaisin kaikkien ymmärtävän, että me kaikki ollaan vaan ihmisiä ja tehdään päätökset omien tunteiden pohjalta. Saarella olin rehellisempi ja avoimempi kuin olen koskaan ollut ja puhuin hankalistakin asioista suoraan ja halusin jatkaa samalla linjalla myös ulkomaailmassa, hän kirjoitti tuolloin Instagram-tarinassaan.

Nyt Josefiina valottaa eroon vaikuttaneita tapahtumia hänen ja niin ikään Love Island Suomen neljänneltä kaudelta tutun Sonjan yhteisessä Girls´Chät -podcastissa.

Josefiina sanoo Suplassa ilmestyvässä podcastissa saavansa muun muassa somessa paljon kyselyitä liittyen hänen ja Nikon eroon. Se, että ihmiset kyselevät päättyneestä suhteesta, palauttaa Josefiinan mukaan asian aina hänen mieleensä, jonka vuoksi hänen on vaikeaa mennä elämässä eteenpäin. 

Josefiina kertoo miettineensä Love Islandilla paljon "ulkomaailma-asiaa" ja puhuneensa siitä ohjelman psykologin ja Nikon kanssa. Hän viittaa ulkomaailma-asialla siihen, kun Niko kertoi rakkauden saarella hänellä olevan mielessään myös toinen ihminen Suomesta.

Josefiina pohti saarella, onko Niko ohjelmassa tosissaan. Hänen intuitionsa nimittäin viestitti välillä jostain oudosta. 

Suomeen saapuessa kaikki oli kuitenkin ihanaa. Josefiina tapasi Nikon vanhemmat ja tuore pari kävi muun muassa treffeillä. Kaikki vaikutti Josefiinan mukaan hyvältä.

Tuolloin Josefiina ei kertomansa mukaan enää aktiivisesti miettinyt Nikon ulkomaailmassa auki jäänyttä suhdetilannetta, joka aiemmin vaivasi häntä kovasti.

– Ei mennyt kauaa, kun kuulin tästä ulkomaailmatyypistä. Ajattelin, että nyt se on ainakin loppuun käsitetly ja ilmeisesti done. Näin piti olla, mutta sitten sain myöhemmin kuulla uudestaan, että he ovatkin puhuneet ja jutelleet, ja se ei ollutkaan done, hän kertoo.

Tilanne itketti Josefiinaa, ja hän tukeutui asian kanssa ystäviinsä. Hän kertoo sanoneensa lopulta Nikolle, että nyt asia on pakko käsitellä, sillä hän ei enää pysty elämään epätietoisessa tilanteessa.

– Sitten Niko sanoi, että hän haluaisi nähdä tätä tyyppiä. Sanoin, että jos haluat nähdä häntä, niin minä en pysty tällaiseen. Näillä sanoilla, jos 7–8 viikkoa ei kertonut sinulle tarpeeksi, niin eiköhän tämä ole tässä, Josefiina sanoo.

– Sitten kello oli kaksi yöllä ja olin kotona, itkin koko yön.

Josefiina kuitenkin muistuttaa asioilla olevan aina kaksi puolta, ja että toinen osapuoli on voinut kokea tilanteen eri tavalla. Tämä on se versio, jonka hän muistaa ja miten hän asian kokee. Hän myös lisää, ettei toivo Nikolle mitään pahaa. Kaksikko ei ole Josefiinan mukaan tekemisissä, eikä hän haluaisikaan olla. 

Lue myös:

    Uusimmat