Love Island Suomi -villasta kotimatkalle lähtenyt sinkku yllättyi kolmiodraaman kohupäätöksestä: "Tuntui oudolta"

1:29
Tunnemyllerryksen jälkeen aurinko pilkistää pilven takaa, kun Muhamed pyytää Niinaa tyttöystäväkseen. Saarelaiset pääsevät imitoimaan toisiaan päivän pelissä, joka saa naurun raikaamaan villassa. Ilo katkeaa lyhyeen, kun illalla saarelaiset kokoontuvat seuraavaan parinpudotukseen.

Eveliina ja Vili joutuivat pakkaamaan laukkunsa ja poistumaan Love Island Suomi -villasta.

Love Island Suomen kolmas kausi lähenee loppuaan, ja näin ollen villasta lähetettiin kotimatkalle kaksi paria. Rakkauden saaren joutuivat katsojaäänien perusteella jättämään taakseen Eveliina ja Vili, sekä Saara ja Aleksi.

Eveliina ja Vili kertovat MTV Uutisille, että he molemmat osasivat jo odottaa kotiinlähdön koittavan. Molemmille jäi saarelta kouraan nippu uusia ystävyyssuhteita, vaikkeivat he rakkautta onnistuneetkaan löytämään. Kaksikon välillä ei ole romanttisia tunteita, vaikka he parina saarelta poistuivatkin.

– Mulla on hänestä pelkästään ystäväfiilikset ja varmasti tulee jäämään elämääni tästä eteenpäinkin, Eveliina kertoo tunteistaan Viliä kohtaan.

Vilillä on paristaan samanlaiset ajatukset.

– Ei meillä ole rakkaustarinaa tässä kerrottavaksi, mutta hyvissä väleissä olemme ehdottomasti ja varmasti pidämme jatkossakin yhteyttä. Mutta uskoisin, että jatkamme ystävämielisissä merkeissä myös tästä eteenpäin, Vili kertoo.

Rakkauden saaren ylle laskeutui viimepäivinä kolmiodraaman muotoisia pilviä, kun saarelta aikaisemmin tippunut Oona palasi villaan selvittämään välejään Kimiin, joka Oonan lähdön jälkeen viihtyi tiiviisti Rosa F:n seurassa.

Pitkän vatvonnan seurauksena Kimin kelkka kääntyi parinvalinnassa Oonan suuntaan, ja tämän vuoksi Rosa F päätti lähteä vapaaehtoisesti villalta.

Eveliinan mukaan tilannetta ei ollut helppoa seurata vierestä. Hän kertoo jutelleensa Kimille päivää ennen Oonan saapumista, ja tuolloin mies oli vakuuttanut Eveliinalle, että vaikka Oona palaisi, ei mikään hänen ja Rosan välillä muuttuisi.

– Minäkin näin vain tuon Rosan ja Kimin jutun, en ollut siellä silloin kun Oonan ja Kimin juttu oli ollut, ja näin niin läheltä sitä, miten läheisiä ne (Rosa F ja Kimi) oli ja kun ne nukkuivat vierekkäin, niin tuntui oudolta, että yhtäkkiä hänellä onkin toinen mimmi kainalossa ja hän valitsee toisin, Eveliina pohtii.

Vili arvelee, että kolmiodraama saattoi hetkellisesti jakaa saarelaisia hieman erilleen.

– Kyllä minun mielestäni tuntui, että saman tien kun se tapahtui, niin silloin ehkä ihmiset tuntuivat vähän jakautuvan ja oli ehkä vähän eri mielipiteitä, hän kertaa.

Miehen mukaan seuraavana päivänä tilanne kuitenkin normalisoitui.

– Kyllä kaikki sen tietävät siellä, että täytyy osata toimia yhdessä ja hyväksyä asioita, vaikka se ei olisi helppo paikka. Minusta oli hyvä, että kaikki pystyivät elämään sovussa ja pääsimme yhteisymmärrykseen, hän jatkaa.

Eveliina toivoo, että Love Island Suomen voitto menisi Sallille ja Eelille. Myös Vilin voittajasuosikit olisivat Salli ja Eeli, mutta hän uskoo silti Kreten ja Nicon vievän voiton. 

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja