Inka ja Joel jättivät Love Islandin – kaksikko sai selvitettyä hämärät suhdekuvionsa ennen lähtöä: "Meillä oli niin erilaiset jutut"

8:53
MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen dramaattisen kolmannen viikon käänteet suoraan Espanjasta

Joel ja Inka joutuivat jättämään Love Island Suomen taakseen katsojien antamien äänten perusteella. 

Love Island Suomen päiväjärjestys muuttui jälleen, kun oli aika sanoa hyvästit kahdelle saarelaiselle: Inkalle ja Joelille

Joel ja Inka olivat hetken aikaa keskenäänkin pari, mutta heidän välilleen ei syttynyt kuin kaverillisia tunteita. Inka oli taloon saapuessaan hieman kiinnostunut Joelista, mutta nämä tunteet karisivat kuitenkin nopeasti. 

Joel kertoo poistuvansa rakkauden saarelta hyvillä mielin. Mitään ei jäänyt miehelle hampaankoloon ja hän koki saaneensa siellä reilusti aikaa ja mahdollisuuksia. 

– Tiedän, että sinne jäi sellaisia, jotka eivät ole saaneet vielä niin paljon mahdollisuuksia kuin mä. Siksi olen ihan sinut tippumisen kanssa. 

Miehelle ei jäänyt mitään kaiveltavaa hampaankoloon. Hänelle ei syntynyt kaveruutta kummempaa suhdetta kenenkään villan naisen kanssa, vaikka hän yrittikin parina usean eri naisen kanssa. 

Viimeisimpänä Joel oli Merin pari, jonka suhde alkoi lupaavasti, sillä kumpaakin tuntui aluksi kiinnostavan tutustua lähemmin toiseen. Joel kertoo kuitenkin huomanneensa melko pian, että hän ja Meri olivat miehen mielestä aivan liian erilaisia, eikä suhteesta olisi hänen puolestaan koskaan voinut tulla mitään ystävyyttä syvempää. 

– Meillä oli vaan niin erilaiset jutut. Huumorintajua oli vaikeaa saada mätsäämään ja kun jutteli toisen kanssa, niin joutui vähän pakolla keksimään jotain aiheita. Se juttelu ei ollut niin luontevaa kuin muiden kanssa. 

Rakkauden saarella nähtiin tällä viikolla muutenkin draamaa, kun AkunNean ja Oliverin välille syntyi kauden ensimmäinen kolmiodraama. Joel kertoo seuranneensa tilannetta sivusta mielenkiinnolla ja että hän osasi odottaa, että villassa tulee tapahtumaan jotain vastaavaa jossakin vaiheessa. 

– Kaikki siellä tietävät, että muutos siellä on pysyvää. 

Villassa viettämiensä päivien aikana Joel ystävystyi hyvin muun muassa Akun kanssa. Miehen mukaan kaksikolla on jo selkeät suunnitelmat sille, mitä he tekevät yhdessä tavatessaan uudestaan Love Islandin ulkopuolella. 

– Mennään Tampereen yöhön ja Turun yöhön, Joel naureskelee. 

Mutkikkaat kuviot saatiin selväksi

Inka kertoo myös puolestaan poistuvansa Espanjan auringon alta hyvillä mielin. Lähteminen toki harmittaa, mutta hän iloitsee saamastaan mahdollisuudesta. 

Pudotus ja viimeinen ilta saarella olivat naisen mukaan tunteikkaat, mutta nyt hän on jo saanut tasattua ajatuksiaan. Inkalle ei ehtinyt syntyä kovinkaan syviä tunteita ketään saarelaista kohtaan, mutta hän kertoo olleensa kaikista kiinnostunein Kasperista. Inka ja Kasper olivat pari naisen pudotukseen saakka. 

– Emme kyllä ehtineet siinä ajassa hirveästi tutustua. Harmittaa, että se jäi tavallaan kesken. Mutta ei nyt sekään ole sillä tavalla mielessä, että harmittaisi niin paljon.

Kasperin, Inkan ja Merin välillä nähtiin tällä viikolla hämmentävä kuvio, kun mies osoitti varovasti ja monimutkaisella tavalla olevansa mahdollisesti kiinnostunut kummastakin naisesta. Inkan mukaan tilanne todella kummastutti sen osapuolia, mutta se saatiin onneksi kuitenkin selvitettyä, ennen kuin hän poistui saarelta. 

– Saimme eilen päivällä selvitettyä kaiken. Tosi hyvä, että pääsimme selvittämään sen, se olisi kyllä jäänyt harmittamaan ja häiritsemään, jos se olisi jäänyt siihen tilanteeseen, mitä se oli toissapäivänä. 

Inkan mukaan Kasper osoitti viimeisimmän tiedon mukaan olevansa kuitenkin hieman enemmän kiinnostunut Meristä, vaikka hän näki Inkan myös mahdollisuutena. 

– Kyllä koko ajan tavallaan tiedostin sen, että asia on näin. Ajattelin koko ajan, että Kasper oli kiinnostuneempi Meristä. 

Nainen on hyvin tyytyväinen matkaansa rakkauden saarella eikä kadu valintojaan tai tekojaan siellä. 

– En olisi tehnyt mitään toisin. Olin oma itseni koko ajan, ei kaduta mikään enkä ajattele, että olisi pitänyt tehdä jotain, mitä en tehnyt. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja