Love Islandin tuorein asukas saa dramaattisen viestin, joka pistää saaren pakan jälleen sekaisin: "Huhhuh"

1:29
Suhdesoppa villassa sakenee, kun uusi saarelainen heitetään hämmentämään keitosta.

Love Islandin tuorein saarelainen Vili tuo mukanaan dramaattisia käänteitä.

Aamuaurinko on hädin tuskin ehtinyt nousta kun Love Island Suomi -villan portista kävelee sisään uusi mies. Muut vielä nukkuvat kun Vili yrittää laittaa aamiaista. Ensimmäisenä ulos ehtii Jasmine, joka saa aamuhalin Vililtä.

Uusi mies aloittaa heti urakoimaan mittavaa seurustelukierrosta naisten kanssa. Välillä puhutaan unelmista, välillä mättöherkuista ja hiukan myös vahvojen parien rikkomisesta. Kierroksen jälkeen kaksi naista kiinnostaa Viliä yli muiden. 

Illan laskeutuessa miehet tenttaavat Viliä jutteluista naisien kanssa. Vili kertoilee, ketkä kiinnostavat eniten. Nico arvelee rempseästi, että taitaa olla “mun muija tähtäimessä”. 

Treffeille meno jännittää, ja illan mittaan Vilille tuleekin vielä uusi viesti.  Huvimajassa Vili lukee viestistä, että sen sisältö täytyy pitää muilta salassa.  Salailua aiheuttava viesti tulee muuttamaan jälleen kuvioita isosti. 

– Huhhuh, tuore saarelainen puuskuttaa tuskastuneena salaperäisen viestin luettuaan.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja