Love Islandin tulehtunein suhdekuvio puhuttaa – sinkut työstävät ratkaisua: "Heillä on ihan eri pelisäännöt"

Love Island Suomen sinkut puivat keskenään Oliverin ja Nean kiperän suhteen tilannetta. 

Love Island Suomen villassa on puitu viime aikoina toden teolla kauden tähän asti mutkikkainta suhdekuviota, kun entisen parin Oliverin ja Nean suhde on ajautunut vaikeiden ongelmien saartamaksi. 

Viime viikolla rakkauden villaan saapunut Aku rikkoi Oliverin ja Nean matkan parina viemällä Nean ensin treffeille ja tämän jälkeen valitsemalla tämän parikseen. Riitojen ja vaikeiden keskustelujen jälkeen Oliver ja Nea selvisivät ensimmäisestä koettelemuksesta, mutta tällä viikolla edessä oli toinen lähes samanlainen tilanne. 

Villaan saapunut Juho toisti Akun edellisviikon toimet ja vei Nean puolestaan treffeille. Tilanne avasi nopeasti edellisviikon haavat, ja kun Oliver yritti puhua tilanteesta entiselle parilleen, kärjistyi tämä jälleen nopeasti riidaksi. 

Oliverin ja Nean suhdekuvio on puhuttanut myös muita saarelaisia. Muun muassa Sofia ja Vanessa ovat pohtineet keskenään sitä, onko Nea ollut toden teolla kiinnostunut Oliverista, sillä tämän käytös tuntuu kertovan toista. 

– En voi sanoa, että Nea tekee väärin, en voi sanoa, että Oliver tekee väärin... Vanessa pohtii. 

– Mutta tuossa alkaa miettiä, että sopivatko he toisilleen, Sofia päättää naisen mietiskelyn. 

Naiset miettivät yhdessä, miksi Nea ja Oliver tuntuvat ajautuvan kerta toisensa jälkeen samankaltaiseen tilanteeseen. 

– Musta tuntuu, että he ovat nyt ihan eri sivuilla, ja he eivät välttämättä hyväksy toisiaan tällä hetkellä sellaisina, mitä he ovat. Ja heillä on jotenkin ihan eri pelisäännöt, Sofia miettii. 

Vanessa taas toteaa Sofialle, ettei esimerkiksi hänellä itsellään olisi tapana käyttäytyä miesten kanssa samalla tavalla kuin Nea, mikäli hänellä olisi jonkinlainen juttu meneillään jonkun tietyn herran kanssa. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat