Love Island -parin välille kehkeytyy uusi suhdesoppa – eräs suosikkipareista ajautuu yllättävään riitaan: "Voidaanko olla eri mieltä?"

Oliverin ja Liisan suhde ei ota tuulta siipiensä alle ja eräs suosikkipareista riitelee ensimmäisen kerran Love Island Suomessa. 

Love Island Suomi -ohjelmassa suhdesopat alkavat jälleen kiehua. Viime viikolla Oliver valitsi Liisan parikseen, mutta kaksikon suhde ei ole juurikaan lähtenyt kehittymään. Illan jaksossa Oliver pohtii tilannetta Jennille

Oliver miettii muun muassa, miksi Liisa vaikuttaa olevan etäinen miestä kohtaan. Hän pohtii, että Liisa luultavasti toivoisi Oliverin ottavan tätä enemmän lähemmäs.

– Vähän vaikea tilanne, en tiedä mitä tässä pitäisi tehdä. 

Oliver ja Liisa setvivät tilannetta myös keskenään. 

– Ei me olla missään vaiheessa edes koitettu, Liisa toteaa Oliverille. 

Oliver puolestaan toteaa, ettei Liisan lähelle ottaminen ole tuntunut hänestä oikealle tai luontevalle. Liisa on pettynyt ja harmissaan tilanteesta. 

Saaren yksi suosikkipareista, Vanessa ja Reetu sen sijaan päätyvät riitelemään ensimmäistä kertaa. 

– Voidaanko olla eri mieltä tästä asiasta? Voidaanko sopia, että nyt vaan ollaan eri mieltä? Vanessa miettii Reetulle, joka ei ole myöntyväinen tilanteeseen. 

Suhdekuviot saattavat muuttua tänä iltana toden teolla, sillä saarelaiset saavat tietää illalla edessä olevan jälleen uusi parinvalinta. 

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat