Tätä et nähnyt televisiossa! Love Islandin draamapari setvii välejään: "On vaan oikeasti oltava erillään"

Love Island Suomen Oliver ja Nea yrittävät kaikin tavoin päästä selvyyteen monimutkaisesta suhteestaan. 

Love Island Suomen viime aikojen puhuttavin draama jatkaa vielä kulkuaan villassa. Nea ja Oliver ovat yrittäneet jo useiden päivien ajan saada selvyyden suhteestaan sekä siitä, mitä heidän kannattaisi sen suhteen tehdä. Lopputuloksena on ollut ainoastaan loputtomia keskusteluja, itkua sekä riitoja. 

Pari selvitti välejään jälleen hiljattain. 

– Sä olet tosi semmoinen pehmeä, ja mä olen niin semmoinen kova. Musta vaan tuntuu, että vaikka mä en edes tarkoita loukata, niin se voi silti loukata, Nea analysoi. 

Oliverin mukaan juuri kyseinen seikka saattaisi häiritä häntä, mikäli kaksikko päättää jatkaa suhdettaan ja yrittää vielä kertaalleen pariskuntana. 

Nea otti puheeksi Oliverin tämän hetkisen parin Jennin, joka osoitti tällä viikolla olevansa miehestä kiinnostunut. Nea kysyi Oliverilta, miten se, että Oliver viettää aikaa Jennin kanssa eroaa siitä, että Nea on viettänyt aikaa esimerkiksi Akun kanssa, joka on ollut tästä kiinnostunut ja sai alunperin koko draaman aluilleen. 

Oliver kertoi tehneensä Jennille selväksi, ettei ole tästä kiinnostunut ja mikäli Jennin kiinostus jatkuu, hän ei voisi tämän kanssa viettää aikaa. 

– No mulla on Akun kanssa sama tilanne, koko ajan. Mä olen sanonut sille, etten ole kiinnostunut siitä. 

Jennin suhteen Oliver teki tilanteen selväksi, ja kertoi ettei tosiaan ole kiinnostunut tästä mitenkään romanttisesti. 

– Mua ärsyttää se, että mua työnnetään vähän Jenniä päin. Mutta mä en tunne mitään Jenniä kohtaan, se ei ole sitä mitä mä haen parisuhteelta. 

Oliverin mukaan muut saarelaiset ovat saattaneet pyrkiä puuttumaan liikaa suhdesopan osapuolten tilanteeseen. 

Lopuksi Nea toteaa, että hänen mukaansa kaksikon on nyt oltava hetki erillään ja mietittävä asioita tarkkaan omilla tahoillaan. 

– Olen asennoitunut siihen, että on vaan oikeasti oltava erillään. Hetki ainakin, ja katsottava ja mietittävä näitä juttuja, mitä tässä on käynyt. 

MTV Uutiset Live kertaa Love Island Suomen viikon dramaattisimmat käänteet suoraan Espanjasta!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat