Love Island -voittajat Sofia ja Eetu kertovat ensimmäisestä kuukaudestaan Suomessa – parin elämä muuttui yllättävällä tavalla: "Ihmiset alkavat ihmetellä"

7:38
Love Islandin voittajat Sofia ja Eetu vierailivat Huomenta Suomen sohvilla

Sofia ja Eetu voittivat Love Island Suomen toisen kauden ja elävät nyt rakkaudentäyteisessä etäsuhteessa. 

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi huipentui lokakuun puolessa välissä huikeaan finaaliin, joka nähtiin rakkauden villalta Espanjasta. Finaalissa toisen kauden voittajiksi kruunattiin katsojaäänten perusteella Eetu ja Sofia, jotka pitivät yhtä toistensa kanssa lähes ohjelman kuvausten alusta lähtien. 

Kotiinpaluusta on nyt kulunut noin kuukausi ja pariskunta on edelleen onnellisesti yhdessä. Kaksikko kertoo, että aika on tuntunut kuluvan nopeasti eteenpäin ja arkeen paluu on sujunut hienosti. 

Eetu ja Sofia asuvat eri paikkakunnilla, mutta tämä ei ole kuitenkaan vaikeuttanut heidän elämiensä yhteen sovittamista merkittävästi. 

– Kun on ollut sopivasti aikaa, niin joko mie olen käynyt tuolla Helsingin suunnalla tai sitten Sofia on ollut täällä Hämeenlinnassa, Eetu kertoo. 

Eetu arvioi, että pari on liikkumassa suhteessaan hyvään ja lupaavaan suuntaan. Yllätyksiä ei juuri ole ilmennyt Espanjasta lähdön jälkeen. 

– Tosi paljon kaikesta puhuttiin silloin villalla, ja nyt on tullut vaan paremmat fiilikset ja tavallaan ollaan päästy eteenpäin ja tekemään kaikennäköisiä juttuja, mistä puhuttiin, Eetu pohtii. 

– On ollut mukavaa viettää tätä yhteistä arkea Sofian kanssa. Ja on ollut mukavaa huomata, miten hyvin se on lähtenyt luistamaan. 

Sofia ja Eetu saivat Love Island -voittajina palkinnoksi 25 000 euron potin, jonka he jakavat keskenään. Pari kertoo, ettei voittorahoja ole vielä juurikaan käytetty. 

– Tietenkin säästöön olen ainakin itse laittanut osan, Sofia kertoo. 

– Joo, aika samoilla linjoilla. Ne sukset nyt vielä odottaa sitä, että nuo lumet tulee tuohon kunnolla, että pääsee hiihtämään. Vielä ei ole ainakaan täällä ladut auenneet, Eetu arvioi. 

Rakkauden löytämisen lisäksi pariskunnan elämä muuttui myös muuten Love Islandin myötä. Sofian ja Eetun mukaan tuntemattomat ihmiset ovat erittäin kiinnostuneita heidän suhteestaan ja viestejä aiheesta tulee usein. Kuin myös ihmettelyä, mikäli somehiljaisuus yllättää. 

– Mua nauratti yhtenä päivänä, kun mulle tuli ihan hirveästi viestejä, että ollaanko me Eetun kanssa enää yhdessä. Että heti jos ei ole päivittänyt jotain someen, niin ihmiset alkavat ihmetellä, Sofia nauraa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja