Mainos

Love Island -villan pakkaa sekoittaa kuusi uutta kaunotarta – upea Sahar paljastaa taktiikkansa: "Luotan omaan viehätysvoimaani"

1:23
Tutustu Love Islandin uusiin sinkkuihin; Jonnaan, Liisaan ja Saharaan

Love Island Suomen -villaan saapuvassa kuuden naisen yllätysjoukossa on 26-vuotias Sahar, joka on kiinnostunut erityisesti Tommysta.

Love Island Suomen villassa nähdään tällä viikolla todellinen jättiyllätys, kun rakkauden saaren naiset siirtyvät asumaan muutamaksi päiväksi "varavillaan" ja heidän tilalleen miesten hämmästykseksi saapuu kuusi täysin uutta naista. 

Tähän kuuden upean naisen joukkoon kuuluu 26-vuotias tamperelainen Sahar. Ravintola-alalla työskentelevä nainen päätyi mukaan ystävänsä ilmoittamana. Nainen halusi lähteä mukaan ohjelmaan erityisesti upean kokemuksen tähden. 

– Ei haittaisi yhtään, jos sieltä sivutuotteena tulisi joku ihana mies. Saa nyt nähdä!

Saharilla on taustallaan muutama lyhyt suhde, jotka ovat kestäneet muutamasta kuukaudesta suurin piirtein puoleen vuoteen. Hän on tapaillut miehiä, muttei mikää suhde ole ottanut tuulta siipiensä alle toden teolla. 

Nainen näkee omina vahvuuksinaan erityisesti valoisan persoonansa. 

– Pidän itseäni hauskana. Mä olen ihan hauska. Ja kyllä mä olen aika viehättäväkin. Luotan siihen omaan viehätysvoimaani, olen aika aito ihminen. 

Yleensä Sahar kiinnostuu pitkistä, vaaleatukkaisista miehistä. Kuitenkin miehen luonne nousee aina ulkonäköä tärkeämmäksi tekijäksi. 

Saaren suosikkikomistukset kiinnostavat

Sahar myöntää, että näin räväkällä tavalla villaan saapuminen jännittää häntä. Hän näkee tilanteen kuitenkin positiivisena, sillä näin villan miehiin on mahdollisuus tutustua kenties paremmin, ilman että olemassa olevat parit seuraavat koko ajan vierellä. 

– Olen aika odottavaisin fiiliksin. Tällaista käännettä ei ollut viime kaudella, että saa nähdä mitä käy. 

Villan miehistä Sahar on kiinnittänyt huomionsa erityisesti Oliveriin ja Tommyyn. Varsinkin tumma ja tulinen Tommy olisi Saharin mieleen. 

– Hän vaikuttaa hauskalta ja on hirveän komea. Veikkaan, että tulisimme hyvin juttuun. 

Tommylla on tällä hetkellä vahvalta vaikuttava suhde parinsa Nikitan kanssa. Sahar ei ole varma siitä, olisiko hänestä kuitenkaan siihen, että hän yrittäisi rikkoa kaksikon tiiviin suhteen. 

– En halua olla mikään kiero. Haluaisin olla mahdollisimman hyvä ja ystävällinen. Mutta toisaalta en mä nyt ole menossa mihinkään Friend Islandiin.

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!

7:15

Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja