Love Island Suomi -ohjelman yllätyspari joutui jättämään villan – kuvailevat suhdedraamaa: ”Siinä oli varmasti katsojille sitä, mitä ne halusivat"

4:41
Video: Oona ja Kimi kommentoivat pudotustaan.

Love Island Suomi -ohjelmassa villan joutuivat jättämään Kimi ja Oona.

Love Island Suomi -villassa järisyttäviä juonenkäänteitä tarjoilleet Kimi ja Oona joutuivat jättämään villan.

Aiemmin dramaattisen parinvalinnan seurauksena tippunut Oona palasi takaisin rakkauden saarelle. Kimin kanssa yhtä pitänyt nainen joutui jättämään villan, kun uutena sinkkuna saarelle astellut Rosa valitsi miehen parikseen.

Myöhemmin Oona kuitenkin asteli katsojien yllätykseksi takaisin villaan suoraan keskelle kolmiodraamaa. Parin tunteet alkoivat leiskumaan lähes saman tein. Nyt kaksikko joutui jättämään villan yhdessä.

– Olin ajatellut, että jos jäädään kahdestaan äänestykseen niin tiputaan. Ulkomaailmassa kerkesi päästä ihmisten ajatuksiin jyvälle, Oona kuvailee.

Villassa toisiinsa ihastunut pari aikoo jatkaa tutustumista myös palatessaan Suomeen, mutta pari ei vielä tunnusta seurustelevansa.

– Kovasti neuvotellaan, suunnitellaan ja on hyvät yhteisajatukset. Ollaan virallisesti tapaileva pari, Kimi kertoo.

– Yhdessä lähdetään, mutta emme vielä tiedä millaista arkea vietetään, Oona tuumii.

Kimi asuu Oulussa, kun taas Oona pääkaupunkiseudulla.

– Puhuttiin tästä, että kuinka tiheästi nähdään ja millaisilla suunnitelmilla edetään. Mitä enemmän sen parempi. Se on vain järjestelykysymys, Kimi tuumailee.

Kolmiodraama herätti tunteita

Villan kolmiodraama kohahdutti katsojia. Pariskunta kertoo oman näkemyksensä tilanteeseen.

– Tuo oli iso pommi ja varmasti sellainen jos joku vanhoista tulee takaisin, niin selkeästi Oona. Siinä oli varmasti katsojille sitä, mitä ne halusivat. Mies mankelissa, jos tekee toiselle hyvää, niin samalla toiselle pahaa, Kimi kertoo tuntemuksistaan.

– Silloin oli aika huono ja surullinen olo siitä. Nyt on kaikki hyvin ja uskon, että Rosalla on myös kaikki hyvin, Kimi jatkaa.

– Minun ja Rosan välit oli koko ajan hyvät. Puhuttiin, ettei tämä vaikuta mihinkään ja ei mitään negatiivista, Oona kertoo.

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja