Kaksi paria joutuu jännittämään kohtaloaan – he joutuivat pudotusuhan alle Love Island Suomessa

1:40
Rakkauden saarella vietetään viimeisiä päiviä yhdessä ja se näkyy saarelaisissa. Jakson aikana käydään läpi ensivaikutelmia, joita heille aivan alussa syntyi. Nämä tunnelmat vaihtuvat haikeiksi, kun saarelaisille selviää, että illalla on parinpudotus.

Kaksi Love Island Suomi -paria on pudotusuhan alla.

Loistavasta pelimenestyksestä Love Island Suomi -saarelaiset saavat palkinnokseen upeat bileet. Villan miehet saavat esittää toivebiisinsä ja kaikki valitsevatkin pariensa suosikkibiisejä. Sviitin ovet aukeavat viimeistä kertaa ja tällä kertaa on saarelaisten vuoro valita, kuka saa nauttia sen antimista.

Yhteismielin he valitsevat Oonan ja Kimin. Parin lähdettyä villasta saarelaisten puhelimiin saapuu viesti. Jokaisen parin täytyy nimetä yksi pari joukostaan, joka ei heidän mielestä ansaitse päästä finaaliin.

Parit, jotka saavat ääniä joutuvat pudotusäänestykseen, joka käynnistyy illalla. Pudotusuhan alla ovat Nico ja Krete sekä Kimi ja Oona.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja