Love Island -sinkkumiehen vahva mielipide herättää kärhämän villalla: "Yhdenkään miehen ei kuulu sanoa tuollaisista asioista"

1:34
Villalla on intensiivinen keskustelu naisten meikkaamiseen liittyen. Keskustelu jakaa saarelaiset kahtia. Luvassa on myös kauden viimeiset bileet!

Muhamedin mielipide meikkaamisesta herättää keskustelua Love Island Suomi -villalla.

Love Island Suomi -villan parinpudotuksen jälkeen Muhamed kommentoi Niinan meikinkäyttöä. Hänestä Niina on paljon kauniimpi ilman meikkiä. Niina itse ei ole kommenteista moksiskaan, sillä hän viihtyy yleensä ilman meikkiä. Kommentti kuitenkin panee alulle keskustelun, saako kumppanin ulkonäkö kommentoida ja miten se pitäisi tehdä.

Asiaa puidaan kaikkien saarelaisten kanssa seuraavana päivänä. Muhamed ihmettelee, että miksi ulkonäköä ei voi kommentoida kuten muitakin piirteitä. Salli ottaa esiin, että ulkonäkö on sellainen asia, johon ihminen ei itse voi vaikuttaa. Muhamed tarkentaa, että tarkoittaa kommentillaan meikkausta ja muita asioita, mihin on mahdollisuus itse vaikuttaa. Salli vastaa, että meikki voi nostaa toisen itsetuntoa. Meikkiä kommentoimalla voi aiheuttaa kolauksen toisen itsentuntoon.  

– Yhdenkään miehen ei kuulu sanoa tuollaisista asioista, Krete tilittää jaksossa.

Saarelaiset kokoontuvat viimeistä kertaa peliareenalle. Katsojat ovat saaneet vastata kysymyksiin Love Island Suomen applikaatiossa. Nyt tehtävänä on arvuutella katsojien vastauksia. Panokset ovat kovat, sillä kisamenestys vaikuttaa siihen, millaiset illan bileet ovat.

Väärillä vastauksilla pirskeet tulevat olemaan mehukestit, kun taas loistava suoritus palkitaan megabileillä. Kysymyksissä arvuutellaan muun muassa sitä, kuka saarelaisista on vaimomatskua, kuka on kuumin ja kenen parin matka jatkuu todennäköisimmin myös ulkomaailmassa.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja