Love Island Suomi -Rosa kaipaa lohduttavia sanoja kolmiodraaman keskellä – kenen kainaloon Kimi päätyy nukkumaan?

First look 2.10.2021 1:35
Kurkista lauantain Love Island -jaksoon.

Lauantai-illan Love Island Suomi -jaksossa on jälleen luvassa käänteitä. 

Jaksossa nähty kolmiodraama saa Rosan avautumaan Muhamedille, jolla on heti lohduttavia sanoja tarjottavanaan.

Hän kertoo olleensa samankaltaisessa tilanteessa Niinan kanssa. Muhamed oli ollut tunnelukossa ja Niinan oli täytynyt olla se rohkea, joka oli osoittanut haluavansa jatkaa miehen kanssa. Tämä oli osoittanut Muhamedille, että hän haluaa jatkaa Niinan kanssa.

Rosa toteaa, että ulkomaailmassa hän olisi sikavahva, mutta nyt häntä vain pelottaa menettää Kimi. Muhamed rohkaisee Rosaa antamaan kaikkensa nyt, kun vielä voi. Rosa kuitenkin pohtii sitä, pitäisikö sen sijaan Kimillä olla rohkeutta, kun nainen itse on jo selvittänyt omat tunnetilansa jo moneen kertaan.  

Illalla Rosa haluaa selvittää Kimin ja hänen tulehtuneita välejä. Hänellä on voimaton olo tilanteen edessä. Nainen ymmärtää, että Kimillä on käsissä pahin mahdollinen tilanne ja siksi hän haluaa antaa Kimin nukkua Oonan eli virallisen parinsa kanssa yhden yön. Huomenna kuitenkin Kimi on valinnan edessä, sillä Rosa ei aio jäädä odottelemaan. Kimi komppaa Rosaa ja toteaa, että tämä on hyvä ratkaisu. Kimi päätyy yöksi Oonan viereen. 

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat