Love Island -Jenni julkaisi kesäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa: "Tänä vuonna ei tarvi laittaa kukkia tyynyn alle"

1:17
Jenni oli viime syksynä Love Island -ohjelmassa.

Love Island -sarjan Jenni löysi rinnalleen Big Brotherista tutun Eetun.

Big Brother -ohjelmasta tuttu Eetu Karhunen ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu kaunotar Jenni seurustelevat. Pariskunta hehkuu onnea tuoreissa Instagram-kuvissaan

–Tänä vuonna ei tarvi laittaa kukkia tyynyn alle, Jenni kirjoittaa seuraajilleen julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Myös Eetu julkaisi parin yhteyskuvat Instagram-seuraajilleen ja kertoi löytäneensä rinnalleen sen oikean. 

– Mulla on aina ollu semmonen fiilis että meille kaikille löytyy se ”the one and only”, se ihminen että yhtäkkiä vaan kaikki palaset loksahtaa kohdalleen. Vasta kun sä tulit minun tarinaan, on jokaisella sivullani tarkoitus, hän puolestaan kirjoittaa. 

Eetu kertoi viime viikolla MTV Uutisille parin suhteen saaneen alkunsa tänä keväänä, kun pariskunnan yhteinen kaveri toimi rakkauden lähettiläänä.

– Kaverini kertoi minulle, että hänellä on minulle nainen. Tiesimme Jennin kanssa toisemme, mutta emme olleet koskaan tavanneet, Eetu kertoo.

Miehen mukaan rakkaus vei mennessään heti ensimmäisten treffien jälkeen. 

– Olemme siitä päivästä asti viettäneet yöt yhdessä, kun tapasimme. Virallisesti emme ole muuttaneet yhteen, mutta käytännössä Jenni asuu luonani.

Eetu nähtiin Big Brother -ohjelmassa vuonna 2010. Hän sijoittui lopulta neljänneksi. Jenni oli viime vuonna etsimässä rakkautta Love Island -ohjelmassa. Hän löysi villalta Juhon, mutta suhde päättyi eroon joulukuussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja