BB-Eetun viiden vuoden sinkkuus ohi – seurustelee Love Island -kaunottaren kanssa: "Olen rakastunut"

Parin suhde alkoi tänä keväänä.

Big Brother -ohjelmasta tuttu Eetu Karhunen ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu kaunotar Jenni seurustelevat. Suhde alkoi tänä keväänä, kun pariskunnan yhteinen kaveri toimi rakkauden lähettiläänä.

– Kaverini kertoi minulle, että hänellä on minulle nainen. Tiesimme Jennin kanssa toisemme, mutta emme olleet koskaan tavanneet, Eetu kertoo.

Kaksikko meni ensimmäisillä treffeillä jäätelölle ja pyörimään ympäri Tamperetta. Eetu oli ollut viisi vuotta sinkkuna, mutta jo ensimmäisten treffien jälkeen hän huomasi, että rakkaus vei mennessään.

– Olet rakastunut mies, sen voin myöntää. Tämä tuntuu niin oikealta. Jennin kanssa on niin helppo olla. Hänellä on jalat maassa ja rempseä, Jenni on myös kova tekemään töitä. Arvostan sitä asiaa todella paljon, Eetu kertoo.

Pariskunta ei vielä asu yhdessä, mutta Jenni on viettänyt Eetu luona aikaa.

– Olemme siitä päivästä asti viettäneet yöt yhdessä, kun tapasimme. Virallisesti emme ole muuttaneet yhteen, mutta käytännössä Jenni asuu luonani.

Eetu nähtiin Big Brother -ohjelmassa vuonna 2010. Hän sijoittui lopulta neljänneksi.

Jenni oli viime vuonna etsimässä rakkautta Love Island -ohjelmassa. Hän löysi villalta Juhon, mutta suhde päättyi eroon joulukuussa.

Parin suhteesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat