Loukkaantumisestaan toipuva Patrik Laine odottaa tulevan NHL-kauden kohtaloa – "Eihän sitä ikinä tiedä"

2:33
Videolla Valtteri Filppulan ja Patrik Laineen mietteitä.

NHL:n pudotuspeleissä kätensä loukannut Patrik Laine odottaa mielenkiinnolla tulevan kauden aikataulua.

Winnipeg Jetsiä edustavan Laineen kausi päättyi ikävästi jo pudotuspelien karsintakierroksella Calgary Flamesia vastaan. Laine tosin joutui seuraamaan ratkaisuotteluita sivusta ottelusarjassa saamansa käsivamman vuoksi.

Laine on saanut jo huilata Suomessa useamman viikon ajan. Käsivammakin alkaa hiljalleen olla taakse jäänyttä elämää.

– Ihan hyvä. Ei se vaikuta (kesäharjoitteluun). Ensi kaudella ollaan iskussa taas, Laine summaa kätensä tilannetta MTV Urheilulle.

Vaikka NHL:n pudotuspelit ovat vielä kesken, on kautensa päättäneillä kiekkoilijoilla aika aloittaa hiljalleen valmistautumisensa jo tulevaa kautta varten. Tilanteen yllä on kuitenkin vielä kysymysmerkkejä, koska seuraavan NHL-kauden alkamisajankohta on vielä kaikille mysteeri.

– Kyllähän tuossa kovaa aletaan heti menemään. Ehkä muutama päivä ja viikko totutellaan taas treenaamiseen, mutta sitten ruvetaan ajamaan, että ollaan hyvässä iskussa, kun jossain vaiheessa toivottavasti kausi alkaa. Valmistaudutaan siihen, että kuitenkin ennen vuodenvaihdetta saataisiin pelit käyntiin, Laine sanoo.

– Eihän sitä ikinä tiedä, miten tämä tilanne tästä kehittyy ja muutenkin on paljon juttuja, joita pitää ottaa huomioon. Toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja