Mainos

Lottovoittajista kertovan Kaikki oikein -elokuvan tähti Antti Luusuaniemi: "Raha ei tuo onnea"

Antti Luusuaniemi ja Elsa Saisio nähdään uutuuselokuvan päärooleissa.

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 38, tähdittää perjantaina 12. tammikuuta ensi-iltansa saavaa Kaikki oikein -elokuvaa. Luusuaniemi näyttelee Lenka Hellstedtin ohjaamassa elokuvassa loton jättipotin voittavan Eevin (Elsa Saisio) miestä Karia.

– Raha ei tuo onnea. Onnen tuovat ystävät, perhe, joku tarkoitus olla tässä maailmassa. Se tarkoitus taas voi olla työ, jostain ihmisestä huolta pitäminen tai vaikkapa taulu, jonka maalaa ja josta muut tulevat onnelliseksi. Se on aina yksilökohtaista, Luusuaniemi kertoo MTV:lle.

– En ole muistaakseni voittanut mitään kauheita summia lotossa. Jos olen voittanut, niin se voittosumma on ollut tyyliin viisi euroa, jotka ovat sitten menneet uusiin lottoriveihin. Viime kesänä sen sijaan ostin Ässä-arvan, josta vaimoni voitti 500 euroa.

Antti Luusuaniemi on ollut alkuvuoden aikana kiireinen Kaikki oikein -elokuvan myötä.

– Suomi on tullut tutuksi. Olemme kiertäneet maata markkinoimassa elokuvaa. Nyt odotan innolla, että miten paljon elokuva saa katsojia.

Viime kesänä Hyvinkäällä järjestettiin ensimmäistä kertaa Luusuaniemen ideoima suomalaisen elokuvan tapahtuma Red Carpet Film Festival. Tapahtuma saa jatkoa kesällä 2018.

– Se meni viimeisen päälle hyvin. Viime kesänä Red Carpet Film Festivalilla oli 20 000 kävijää. Ensi kesänä tehdään homma isommin. Nyt tiedämme, mitä ei ainakaan kannata tehdä ja voimme laittaa paukut oikeisiin paikkoihin, Luusuaniemi sanoo.

– Tulevana kesänä tulee isompia esiintyjiä konsertteihin, ulkomaalaisia vieraita ja ammattilaispäivää. Hienoja juttuja.

Kaikki oikein saa ensi-iltansa perjantaina 12. tammikuuta 2018. Elokuvassa näyttelevät Antti Luusuaniemen ja Elsa Saision lisäksi muun muassa Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Pirjo Lonka, Pamela Tola ja Ylermi Rajamaa.

Katso alla Kaikki oikein -traileri sekä Antti Luusuaniemen videohaastattelu keväältä 2017.


1:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.