Mainos

Elsa Saisio tähdittää lottovoittoelokuvaa – "Olisi elitististä väittää, ettei raha toisi mielenrauhaa"

Näyttelijä Elsa Saisio esittää uutuuselokuvassa loton jättipotin voittajaa.

Elsa Saisio, 36, näyttelee pääosaa Lenka Hellstedtin ohjaamassa Kaikki oikein -elokuvassa. Saision roolihahmo Eevi voittaa lotossa jättipotin, jonka jälkeen Eevi ja hänen miehensä Kari (Antti Luusuaniemi) sopivat jatkavansa elämää entiseen malliin. Toisin kuitenkin käy.

– Ei. Raha ei tuo onnea. Ei se riitä mihinkään. Kyllä ihminen tulee varmasti aivan muista asioista onnelliseksi, Elsa Saisio toteaa MTV.fille.

– Mutta olisi elitististä väittää, etteikö tietty määrä rahaa toisi mielenrauhaa ja vähentäisi stressiä. Minulla on ystäviä, joille jokaisen vuokran maksaminen tuottaa kuukausittain vähän huolta ja jotka miettivät, että riittävätkö rahat lasten haalareihin ja muuhun.

Saisio sanoo, että tietty määrä rahaa voi siis parantaa elämänlaatua.

– Se mahdollistaa asioita. Voi käydä ex tempore ravintolassa syömässä tai lähteä jopa ulkomaille, näyttelijä toteaa.

Lasten onni omaa hyväävointia tärkeämpää

Elsa Saision onni muodostuu monista asioista.

– Rahan tuoma elämänlaatu tuo onnea, kyllä. Myös tietynlainen sisäinen tasapaino ja jonkinlaisesta mielenrauhasta, että on sinut itsensä kanssa ja voi hyvin. Minulla on kaksi lasta. Omaa hyvinvointia tärkeämpää on se, miten he voivat ja että he ovat onnellisia. Tietenkin osa onnellisuutta on myös muut läheiset, mieheni, vanhempani, se, että heillä on kaikki hyvin, Saisio pohtii.

– Tämä työ on minulle myös suuri intohimo, nautinnon ja ilon lähde. Kaikki oikein -elokuvan päärooli on minulle yksi haaveiden täyttymys. Olen nauttinut hirveästi tästä koko projektista.

Freelancer-näyttelijänä työskentelevä Saisio ei ole ikinä voittanut lotossa.

– Yritimme kyllä lotota kuvausten aikana! Voittoa ei kuitenkaan tullut.

Kaikki oikein saa ensi-iltansa perjantaina 12. tammikuuta 2018. Elokuvassa näyttelevät Elsa Saision ja Antti Luusuaniemen lisäksi muun muassa Lotta Lindroos, Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Pirjo Lonka, Pamela Tola ja Ylermi Rajamaa.

Katso alla Kaikki oikein -elokuvan traileri.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.