Mainos

Lottovoittaja murhattiin kotiinsa

Yhdysvalloissa seitsemän henkilöä on saanut syytteen 20-vuotiaan trukkikuskin murhasta. Nuori mies murhattiin kotonaan kaksi kuukautta sen jälkeen, kun tämä oli voittanut liki puoli miljoonaa dollaria lotossa Georgian osavaltiossa.

Craigory Burch ammuttiin kuoliaaksi Fitzgeraldin kaupungissa tammikuussa. Naamioitunut joukkio oli tunkeutunut miehen asuntoon ammuttuaan oven auki haulikon avulla, kertoo televisiokanava WALB.

Marraskuussa 2015 Burch oli voittanut 434 272 dollarin pääpotin Fantasy 5 -lotossa. Sheriffintoimiston mukaan Burchin kotiin tehty hyökkäys oli etukäteen harkittu. Sheriffi ei kuitenkaan ottanut kantaa murhan motiiviin eikä siihen, oliko mies valikoitu kohteeksi lottovoittonsa takia. 

CBS Newsin mukaan Burchin asuntoon oli tunkeutunut kolme miestä, jotka olivat vaatineet tältä rahaa ja sitten ampuneet tätä kuolettavasti. Sheriffin mukaan Burchin murhasta tehdään luultavasti vielä lisää pidätyksiä.

Murhasta epäillyt ovat iältään 17–28-vuotiaita. Murhan lisäksi heitä epäillään lisäksi muun muassa aseellisesta ryöstöstä, törkeästä pahoinpitelystä, kotiin tunkeutumisesta, aseen hallussapidosta.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.