Karmea murhapaljastus: Pokeriammattilainen Susie Zhao, 33, poltettiin elävältä raakalaismaisen kohtelun jälkeen

Heinäkuussa murhatun pokeriammattilaisen Susie Zhaon viimeisistä hetkistä on paljastunut karmaisevia yksityiskohtia, kun tapauksesta järjestettiin oikeudessa alustava käsittely Yhdysvaltojen Michiganissa viime viikolla. 

33-vuotiaan Zhaon ruumis löytyi virkistysalueen parkkipaikalta Michiganin White Lakessa 13. heinäkuuta. Ronald Granville, toinen ruumiin havainneista miehistä, ei ensin tajunnut, mitä oli nähnyt. 

– Oli vaikea erottaa oliko kyseessä Halloween-pila vai palanut mallinukke. 

Kuolinsyytutkija Andrew Hanosh todisti maanantaina, että Zhao poltettiin elävältä. Uhrin ilmateistä löytyi nokea, ja myös Zhaon kieli oli palanut.    

– Palovammat olivat laajamittaiset. Arvioisin, että vähintään 90 prosenttia hänen ihostaan oli palanut, tohtori Hanosh totesi. 

Kuolinsyytutkijan mukaan Zhao oli myös sidottu, häntä oli käytetty seksuaalisesti hyväksi ja häntä oli hakattu ennen kuolemaansa. 

Murhasta syytetään 60-vuotiasta Jeffery Morrisia, joka on aiemmin tuomittu väkivalta- ja seksuaalirikoksista. Zhaon murhan aikaan hän oli ehdonalaisessa.  

Poliisin mukaan Morris ja Zhao olivat soitelleet toisilleen ja tavanneet 12. heinäkuuta. Puhelimien sijaintitietojen perusteella kaksikko oli matkustanut yhdessä paikalliselta motellilta syrjäiseen paikkaan virkistysalueella, josta Zhaon ruumis löytyi.  

Myös lempinimellä "Susie Q" tunnettu Zhao ehti tienata pokeripöydässä noin 190 000 euroa.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja