Miehen epäillään ampuneen neljä sukulaistaan Ohiossa – nuorin uhreista 8-vuotias

Ohiossa Yhdysvalloissa on otettu kiinni mies, jonka epäillään olevan neljästä murhasta etsintäkuulutettu Aaron Lawson. Nuorin uhreista oli vain 8-vuotias, kertoo Washington Post.

Ohiolaiselta asuntovaunualueelta löytyi keskiviikkoiltana kolme aikuista, jotka oli surmattu ampumalla. Paikalla asunutta 8-vuotiasta poikaa ei löydetty heti, joten tämä ilmoitettiin kadonneeksi. Myöhemmin hänetkin löydettiin samasta asunnosta ammuttuna.

Pojan löytymistä hidasti se, että rikospaikka oli laaja ja tapahtumat olivat levittäytyneet eri huoneisiin, seriffi Jeff Lawless kertoo ABC:lle.

Lawsonin epäillään myös puukottaneen päähän ja niskaan yhtä henkilöä, joka onnistui pakenemaan. Hänet toimitettiin helikopterilla sairaalahoitoon.

Teosta epäilty 23-vuotias Lawson oli Lawlessin mukaan sukua kaikille uhreille ja hänen kerrotaan viettäneen talossa paljon aikaa.

Lawson pääsi vielä torstaina aamuyöllä pakenemaan poliisia. Hän ajoi takaa-ajotilanteessa autollaan ojaan ja pakeni juosten metsään.

Mies ehti olla tuntikausia kateissa, kunnes hänet löydettiin yleisövihjeen avulla tänään iltapäivällä paikallista aikaa, kertoo CBS.

Poliisin mukaan hän ei tehnyt pidätettäessä vastarintaa. Miehelle luetaan syytteet ainakin kolmesta murhasta ja yhdestä törkeästä murhasta.

Lue myös:

    Uusimmat