Lotta Hintsa on lentämässä Yhdysvaltoihin matkustuskiellosta huolimatta: "Kunhan olen maan rajojen sisällä ennen puolta yötä"

Erikoishaastattelussa Lotta Hintsa – mikä on saanut entisen missin innostumaan vuorikiipeilystä? 12:50
Lotta Hintsa vieraili MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Lotta Hintsa on lähdössä treenaamaan Yhdysvaltoihin. 

Presidentti Donald Trumpkertoi Yhdysvaltojen kieltävän koronaviruksen takia matkustamisen Euroopasta Yhdysvaltoihin 30 vuorokauden ajaksi. Kiellon on tarkoitus tulla voimaan perjantaina keskiyöllä paikallista aikaa.

Miss Suomi, nykyisin vuorikiipeilijänä tunnettu Lotta Hintsa kertoo MTV Uutisille, että hän on paraikaa matkalla Yhdysvaltoihin. Hän on lähdössä sinne treenaamaan.

– Aika tyhjä kone. Mietityttää vähän, että mitkä kaikki voi mennä vielä pieleen. Veikkaan, että ainakin jatkolennolta myöhästyn JFK:ssa. Tärkeintä on se, että kunhan olen maan rajojen sisäpuolella ennen puolta yötä, Hintsa viestittää. 

Perillä hänen olisi tarkoitus olla kello neljä päivällä paikallista aikaa. 

– Koneeseen pääsin ihan helposti. Kentällä oli muuten ehkä vähän häslinkiä, kun porukka perui lentojaan, kun kuuli, että omalla vastuulla ja välttämättä ei pääse kuukauteen takaisin, hän kertoo. 

Hintsa ei empinyt lähtemistä, sillä hänen oli muutoinkin tarkoitus olla matkalla kuukauden. 

– Koronavirus ei tautina itsestään pelota, mutta en tietenkään halua, että se leviäisi riskiryhmien takia. Niitä kuuluu omaan lähipiirinkin. 



Lue myös:

    Uusimmat