Lotta Backlundin veli koomassa Yhdysvalloissa – pyytää somessa seuraajiltaan apua kammottavassa tilanteessa: "Hän ei pysty liikkumaan tai puhumaan"

Lotta Backlund pyysi seuraajiltaan lahjoituksia, jotta hänen veljensä saataisiin lennätettyä Suomeen.

Lotta Backlund julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän pyytää seuraajiaan apuun. Backlundin julkaisemassa kuvassa esiintyy hänen veljensä.

Tekstissä Backlund kertoo, että hänen veljensä on ollut koomassa kolmen viikon ajan aivoverenvuodon vuoksi. 

– Hän ei pysty liikkumaan tai puhumaan. Hän ei ole hengenvaarassa, jonka vuoksi sairaala haluaa päästää hänet kotiin, Backlund kirjoittaa ja jatkaa:

– Hän oli vakuuttamaton, muttei voi toipua ilman ammattitaitoista apua. Yritämme saada hänet Suomeen, jotta hän saisi tarvitsemaansa apua, Backlund kertoo.

Backlund pyytää seuraajiaan lahjoittamaan GoFundMe-sivuston kautta.

Backlund kertoi aikaisemmin Instagramissa lentäneensä Kaliforniaan kuultuaan veljensä tilanteesta. Tuolloin hän kirjoitti lääkärien ihmetelleen sitä, että hänen veljensä selvisi edes ambulanssimatkastaan. Backlundin veli on entinen maajoukkueurheilija.

– Siitä päivästä asti, kun sain hänet pikkuveljeksi, hän on ollut minun läheisin ihmiseni. En oo koskaan ollut näin pitkää aikaa, ilman, että hän on jutellut minulle takasin, Backlund kirjoitti aiemmassa julkaisussaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja