Los Angelesin pormestari: Isoista juhlista rangaistaan katkaisemalla vesi ja sähköt

1:56
Korona levisi kulovalkean tavoin lasten kesäleirillä Yhdysvalloissa.

Rajujen toimien on tarkoitus estää koronan leviäminen.

Los Angelesin pormestari Eric Garcetti lupasi eilen tiedotustilaisuudessa, että kaikista taloista ja yritysrakennuksista katkaistaan sekä vesi että sähköt, mikäli niissä pidetään toistuvasti isoja juhlia. Forbes-lehden mukaan aggressiivisten toimien on määrä estää terveysmääräyksiä rikkovia ihmisiä levittämästä koronavirusta.

Garcetin mukaan viime viikkojen aikana somevaikuttajat ja julkisuuden henkilöt ovat pitäneet suuria juhlia Los Angelesissa. Myös vapaina olevissa Airbnb-asunnoissa on ollut suuria joukkokokoontumisia, jotka voivat pormestarin mukaan vaatia ihmishenkiä.

Koronatapaukset ovat jyrkässä nousussa koko Yhdysvalloissa myös nuorten ihmisten keskuudessa. Asiantuntijat varoittavat isoista juhlista. Los Angeles ei ole suinkaan ainoa asian kanssa kamppaileva kaupunki.

Monia juhlia on pidetty vauraissa erillisalueissa eri puolilla maata, kuten Hamptonissa New Yorkissa, jossa Goldman Sachsin toimitusjohtaja David Solomon piti drive-in -konsertin, joka muuttui lopulta tanssibileiksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja