Mainos

Los Angelesin koulut suljettu harvinaisen uhkauksen vuoksi

Viranomaiset ovat sulkeneet kaikki Los Angelesin koulupiiriin kuuluvat koulut, uutisoi muun muassa Los Angeles Times.

Koulut suljettiin uhkauksen vuoksi. Viranomaiset kertovat käynnistyneensä etsintäoperaation "määrittelemättömän uhkauksen jälkeen". Uhkauksen on saanut kaupungin koulun hallituksen jäsen, mutta on vielä epäselvää mistä koulusta on kysymys ja milloin uhkaus on annettu.

Uutiskanava CNN:n mukaan uhkaus on lähetetty sähköisessä muodossa. Los Angeles Timesin mukaan uhkaviesti on ollut vakuuttava ja viestissä on kerrottu reppujen ja pakettien jättämisestä koulujen kampusalueelle.

Los Angelesin koulupiirin intendentti Ramon Cortinesin mukaan koulut päätettiin sulkea sen vuoksi, "mitä vastikään tapahtui ja mitä aiemmin on tapahtunut". Cortinesin mukaan uhkaukset kohdistettiin useaan kouluun, mutta mitään koulua ei oltu erikseen nimetty.

Cortinesin mukaan uhkaus oli erittäin harvinainen ja kohdistettu suoraan oppilaisiin.

Los Angelesin poliisi tutkii FBI:n avustuksella uhkausta. 

– Uhkausviestiä yhä analysoidaan ja pidämme koulut kiinni tänään siihen asti, kunnes voimme olla varmoja koulualueiden turvallisuudesta, kertoo poliisipäällikkö Steve Zipperman Los Angelesin poliisista.

Alle kaksi viikkoa sitten kaksi terroristia tappoi 14 ihmistä San Bernardinossa Inland Reegional Centerissä, joka on kehitysvammaisille tarkoitettu keskus.

Los Angelesin koulupiiri on Yhdysvaltain toiseksi suurin. Koulujen oppilaita ja henkilökuntaa on pyydetty pysymään kaukana koulualueilta.

Oletko paikalla Los Angelesissa? Ota yhtettä MTV Uutisten toimitukseen sähköpostitse osoitteeseen uutiset@mtv.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.