Syyskuussa lopettavan Popeda-yhtyeen kitaristi Costello Hautamäki: "Luulen, että Popedan 50-vuotiskonsertti tullaan näkemään"

Lopettaako Popeda? Yhtyeen Costello ja Alex Hautamäki vastaavat 9:15
Lopettaako Popeda? Yhtyeen Costello ja Alex Hautamäki vastaavat

Popeda-yhtye on kertonut lopettavansa taipaleensa Tampereen Ratinan konserttiin syyskuussa 2023.

Viime marraskuussa uutisoitiin, että ikoninen Popeda-yhtye lopettaa 45-vuotisen taipaleensa Tampereen Ratinan konserttiin syyskuussa 2023. Konsertti kulkee nimellä Ratinasta poikki. 

Yhtyeen promoottori Taija Holm kertoi tuolloin MTV Uutisille, että päätös yhtyeen lopettamisesta on yhtyeen keulakuvan ja solistin Pate Mustajärven. Mustajärvi aikoo jatkaa soolouraansa, mutta Popedan kanssa kiertäminen loppuu.

Popeda esiintyi torstaina 20. heinäkuuta Seinäjoen Vauhtiajoilla. MTV Uutiset tapasi Vauhtiajoilla Popeda-yhtyeen kitaristi Costello Hautamäen ja basisti Alex Hautamäen, jotka valottivat yhtyeen lopettamiseen liittyviä seikkoja.

 Kaksikko antoi vihiä siitä, että yhtye tultaisiin vielä tulevaisuudessa näkemään esiintymislavalla.

– Kyllä minä luulen, että Popedan 100-vuotiskonsertti ja 50-vuotiskonsertti tullaan näkemään. Musiikki ei katoa mihinkään. Popeda tulee riivaamaaan suomalaisia ja Suomen musiikkielämää vielä seuraavat sata vuotta, Costella lausui tituleeraten yhtyettä ikiliikkujaksi.

Yllä olevalla videolla Hautamäet kertovat muun muassa, millaisissa tunnelmissa Suomea on kierretty yhtyeen viimeisenä keikkakesänä ja miten he aikovat jatkaa Popedan lopetettua.

 

Lue myös:

    Uusimmat