Lontoossa asuva Bea Toivonen vaihtoi hupparit eläimelliseen bilemekkoon: "Edelleen pysyn kotona"

Lontoossa asuva Bea Toivonen on viettänyt viime kuukautensa kotona. 

Vuonna 2014 Suomen kauneimmaksi kruunattu Bea Toivonen on asunut pitkään Lontoossa, jossa on ollut kevään aikana tiukat rajoitukset koronaviruksen vuoksi. Toivosen ja hänen avopuolisonsa, muusikko Jesse Smithin koti sijaitsee Lontoon keskustan läheisyydessä olevassa kaupunginosassa ison kadun varrella.

– Tämä on kuin haamukaupunki. Saamme käydä kerran päivässä ulkona, eikä esimerkiksi puistoon saa jäädä vain hengailemaan. Se on hauska katsoa, kun ihmiset eivät ole lenkkivaatteissa lenkillä, vaan he haahuilevat kadulla ihan normaaleissa vaatteissa, koska on vain päästävä ulos, Toivonen kertoi MTV Uutisille huhtikuussa.


Saarivaltioon rantautunut kesä onkin saanut Toivosen leikittelemään sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa kesävaatteilla. Viime viikonloppuna missikaunotar julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa poseeraa leopardi-kuvioisessa bilemekossa. 

– Itseasiassa pukeuduin tänä viikonloppuna. Tänään takaisin verryttelyasuun ja huppariin, Toivonen kirjoittaa kuvaan. Tekstiin on laitettu kuvatunnisteeksi edelleen pysyttelen kotona

Ex-missi muutti Lontooseen takaisin kaksi ja puoli vuotta sitten Sofia Belórfin kanssa. Kimppa-asuminen Belórfin kanssa ei kestänyt pitkään, sillä Toivonen palasi saman tien yhteen muusikkona työskentelevän poikaystävän Jesse Smithin, 29, kanssa.

– Tuntuu, että hän on elämäni mies. Haluan lähiaikoina miettiä kihloja, mutta en lapsia. En haluaisi lapsia ennen avioliittoa, Toivonen kertoi MTV Uutisille tammikuussa

Lue myös:

    Uusimmat