Lontoossa asuva ex-missi Bea Toivonen avautuu arjestaan muusikkopoikaystävänsä kanssa: "Tuntuu, että hän on elämäni mies"

Bea Toivosen ensimmäinen haastattelu Miss Suomi -kruunajaisten jälkeen vuonna 2014.

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen jätti uran ja elämän Suomessa ollakseen Lontoossa poikaystävänsä kanssa. Toivonen kertoo elämästään ulkomailla MTV Uutisille.

Reilu kaksi ja puolivuotta sitten ex-missi Bea Toivonen, 27, muutti takaisin Lontooseen ystävänsä fitnesskaunotar Sofia Belórfinkanssa.

Kimppa-asuminen Belórfin kanssa ei kestänyt pitkään, sillä Toivonen palasi saman tien yhteen muusikkona työskentelevän poikaystävän Jesse Smithin, 29, kanssa.

– Tuntuu, että hän on elämäni mies. Haluan lähiaikoina miettiä kihloja, mutta en lapsia. En haluaisi lapsia ennen avioliittoa, Toivonen kertoo.

"Se oli paras idea"

Pariskunta aikoo pysytellä Lontoossa Jessen muusikon uran vuoksi. Toivonen joutui jättämään lupaavasti alkaneen meikkitaiteilijan uran Suomessa ja aloittamaan kaiken alusta ulkomailla.

– Olen irtisanoutunut kahdesta eri työpaikasta. Ilmapiiri on ollut täällä todella huono. Muut meikkaajat eivät halua auttaa, koska pelkäävät omien töidensä puolesta.

Meikki ja hiukset ovat olleet missikaunottarelle aina intohimon kohde. Vaikeat työolosuhteet saivat Toivosen tekemään ratkaisun, johon hän on erittäin tyytyväinen.

– Se oli paras idea mitä teen! Aloin tekemään itselleni hommia. Olen nyt freelancerina työskentelevä meikkitaiteilija.

Toivonen kertoo puolisonsa olevan paljon pois kotoa keikkojen takia, jolloin hänelle jää aikaa yksin oloon. Hän on miettinyt lemmikin hankintaa.

– Haluan koiran. Minulla on Suomessa koira, joka asuu ex-poikaystävän luona.

Tulevaisuudessa kaunotar toivoisi puolisonsa kanssa omaa taloa Lontoon ulkopuolelta. Hän myös unelmoi toisesta asunnosta Suomessa, jossa he voisivat olla välillä yhdessä.

Myös mahdollinen kosinta on mielessä.

– Minulla on hyvä fiilis tästä vuodesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja