Lontoossa asuvan ex-missi Bea Toivosen työt lähtivät alta – muusikkorakas Jesse Smith keksi hyvän tavan tienata koronakriisin aikana: "Hän sai ensimmäisestä livekeikasta yli 1 400 euroa"

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Korona pähkinänkuoressa - tämä kaikki sinun pitää tietää viruksesta. Katso video.

Lontoossa asuva ex-missi Bea Toivonen mietti pitkään, lähteekö hän Suomeen koronakriisin vuoksi. Lopulta hän päätti jäädä miehensä kanssa Lontooseen.

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen on asunut jo muutaman vuoden Lontoossa. Toivosen ja hänen avopuolisonsa, muusikko Jesse Smithin koti sijaitsee Lontoon keskustan läheisyydessä olevassa kaupunginosassa ison kadun varrella. Normaalisti vilkas katu ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä koronapandemian vuoksi.

– Tämä on kuin haamukaupunki. Saamme käydä kerran päivässä ulkona, eikä esimerkiksi puistoon saa jäädä vain hengailemaan. Se on hauska katsoa, kun ihmiset eivät ole lenkkivaatteissa lenkillä, vaan he haahuilevat kadulla ihan normaaleissa vaatteissa, koska on vain päästävä ulos, Toivonen kertoo.

Lontoossa on useita eri kauppoja, joista voi tilata ruokatarvikkeita kotiin – se on kuitenkin lähes mahdotonta näinä aikoina. Toivonen ja hänen miehensä huomasivat sen, kun kirjautuivat verkkokauppaan.

– Meitä ennen nettikauppaan oli jonottamassa yli 200 ihmistä ja sen lisäksi toimitus olisi tullut kotiin vasta neljän viikon päästä.

– Päätimme käydä kaupassa, joka oli hyvin stressaavaa ihmispaljouden vuoksi. Viimeksi kauppaan oli päästetty vain pieni määrä porukkaa, mutta nyt siellä oli valtava määrä ihmisiä. Itseäni alkaa ahdistaa, kun on joitakin ihmisiä, jotka eivät vain välitä turvaväleistä, Toivonen huokaa.

Toivosen Jesse-rakas täyttää pääsiäisenä 30 vuotta, mutta juhlia ei korona-aikana ole tiedossa.

– Olen yrittänyt miettiä, mitä keksisin hänelle. Ajattelin leipoa kakun, mutta kaupasta ovat kaikki tuotteet lopussa. Jauhopussin löysin, mutta hiivaa ei löydy mistään.

Toivonen työskentelee Lontoossa meikkaaja-maskeeraajana, kun taas Smith on muusikkona. Molemmilta lähtivät työt alta, kun koronakriisi pahentui Lontoossa. Toivosella ei ole tällä hetkellä tuloja lainkaan, sillä hän on työskennellyt niin vähän aikaa freelancerina. Smith keksi hyvin keinon tienata koronakriisin aikana.

– Jesse tekee joka torstai livekeikan Youtubessa, ja ihmiset voivat halutessaan lahjoittaa rahaa. Ensimmäisellä keikalla oli 300 ihmistä, ja hän tienasi yli 1 200 puntaa eli hieman yli 1 400 euroa, Toivonen kertoo.

Pariskunta on ollut yhdessä jo monta päivää neljän seinän sisällä. He ovat piristäneet suhdettaan erilaisilla deitti-illoilla, mutta heidän suhteensa ei ole vain ruusuilla tanssimista.

– Kun pariskuntana on monta päivää yhdessä, siinä tulee välttämättä jonkinlaista kärhämää. Tällä viikolla yksi ilta alkoi tökkiä oikein kunnolla ja oli pakko päästä ulkoilemaan yksin, Toivonen myöntää.

Lue myös:

    Uusimmat