Mainos

Lompakko katosi 14 vuotta sitten – mies sai kuulla jotain erikoista sen löytymisen seurauksista

Miehen kadottama lompakko aloitti yllättävän perinteen tälle tuntemattoman kaveriporukan parissa.

Lompakon hävittäminen on aina ikävää. Korttien sulkeminen ja uusiminen on työlästä hommaa.

Brittimies Tim Burrows koki tämän tuskan 14 vuotta sitten lompakon kadotessa Reading-festivaaleilla. Mies sai kuitenkin yllättyä, kun hiljattain kadonneen lompakon salaisuus selvisi hänellekin.

Burrows sai tuntemattomalta mieheltä viestiä Facebookissa, ja jakoi kuvakaappauksen hillittömästä keskustelusta Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Giles-niminen mies oli ottanut Facebookissa yhteyttä kaikkiin mahdollisiin Tim Burrowseihin löytääkseen miehen, jonka lompakon Gilesin ystävät olivat löytäneet vuonna 2003.

Löydettyään vihdoin oikean Timin Giles selitti tälle, että hänen ystävänsä olivat löytäneet lompakon. Kaverukset olivat palauttaneet lompakon löytötavarapisteeseen, mutta napanneet sieltä ensin kymmenen punnan setelin ostaakseen siideriä itselleen. Siideristä kehkeytyi kaverusten kesken jokavuotinen, erikoinen perinne.

– Totta kai, nyt kun katsoo taaksepäin, se oli hyvin lapsellista ja laitonta, mutta ajattelin aina, että olisi mukavaa ottaa yhteyttä ja kertoa, että siitä muodostui vuosittainen perinne, "Timothy Burrows -haaste" -nimisen siiderinjuomiskilpailun muodossa, Giles paljasti.

Mies myös lupasi maksaa kympin Burrowsille takaisin.

Twitterissä tapaukselle on naureskeltu, ja Burrowsin twiitistä on tykätty jo kymmeniä tuhansia kertoja. Omaksi kunniaksi järjestettyä siiderihaastetta pidetään jo menetetyn kympin arvoisena asiana.

Lähde: Mashable, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.