Erikoisen pilan kohteeksi joutunut mies tilitti vihaisena somessa – ystäviltä sympatian sijaan röhönaurut

Brittimies joutui hyvin mielenkiintoisen pilan kohteeksi, mutta ystäviltä sympatiaa ei herunut.

Kaikkihan me olemme olleet siinä tilanteessa: polttelet tupakkaa rauhassa, kun yhtäkkiä joku nerokas keppostelija juoksee taaksesi ja kiinnittää munalukon venytettyyn korvanreikääsi ja juoksee sitten tiehensä. Eikö?

No, ehkä tämä tilanne ei ole meille kaikille tuttu, mutta Facebookissa nimellä Tom Gringo Fandango Matthews tunnetulle brittimiehelle ainakin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies julkaisi selfien itsestään munalukko korvassaan. Kiukkuisessa saatetekstissä mies kertoi kuulleensa naksahduksen ja tajunneensa, että hänen korvassaan oli munalukko. Vihainen Matthews kertoo myös yrittäneensä juosta keppostelijan perään.

– Päätän jonkun elämän tämän vuoksi, mies puhisi raivoissaan kommenteissa.

Jos mies kaipasi Facebook-ystäviltään tukea ja sympatiaa, hän etsi väärästä paikasta. Pilasta huvittuneet ystävät alkoivat tuenosoituksen sijaan jakaa päivitystä, ja se onkin kerännyt julkaisunsa jälkeen jo 15 000 tykkäystä ja 2 500 jakoa.

Kahdensadan kommentin joukosta löytyy niin vitsejä lukoista ja avaimista kuin rehellistä naureskelua kepposelle. Jotkut yrittivät kuitenkin myös auttaa. Eräs kommentoija jopa jakoi linkin, josta löytyy ohjeet lukon avaamiseen paperiliittimellä.

Ilmeisesti Matthew selvisi lopulta pinteestä löydettyään avukseen voimaleikkurit.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja