Mainos

Lomamatkan kauhea käänne: Apina vohki lempihatun – ryntäys varkaan perään johti miehen halvaantumiseen

Varastetun hatun jahtaaminen vei epäonnisen miehen sairaalaan.

Lomamatkalla sattunut tapaturma johti siihen, että floridalainen Jeff Swedernhjelm taistelee paraikaa elämästään malesialaisessa sairaalassa. Vikkelää hattuvarasta jahdannut mies putosi 10 metriä balilaisen rakennuksen katolta ja loukkasi itsensä vakavasti.  

– Hän on ollut todella vahva ja todella optimistinen. Uskomme siihen, että hän tulee jälleen kävelemään, kunhan hän saa tarvitsemaansa kuntoutusta. Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa tämä hänelle on, vaikka hän ei sitä myönnäkään. Hän vain sanoo, että aikoo olla taas pian jaloillaan, miehen tytär Lyric kertoo.

Vain aika näyttää, käveleeko mies enää koskaan

Tytär lisää, että hänen isänsä vakavaan tilaan johtanut tapahtumaketju on melko hulvaton kaikessa vakavuudessaan. Indonesialaisella saarella lomailemassa ollut perhe oli törmännyt apinalaumaan, kun yhtäkkiä yksi apinoista oli napannut Jeffin päässä olleen hatun. Hattu oli miehen ehdoton suosikki, joten hän ei päättänyt luovuttaa, vaan kiipesi vikkelän varkaan perässä erään rakennuksen katolle.

– Hän pääsi toiseen ja aina kolmanteen kerrokseen saakka ja yritti saada apinaa kiinni, kunnes apina pudotti hatun ja juoksi pois. Tämä on viimeinen muistikuva, joka hänellä on, miehen hyvä ystävä Scott Wells kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mies vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet vaivutettiin kuudeksi tunniksi koomaan. Putoamisessa halvaantuneelle miehelle on suoritettu leikkauksia, mutta hänen tulevaisuutensa näyttää silti epävarmalta.

– Hänen tulisi pystyä istumaan ja liikuttamaan käsiään seuraavien päivien aikana, mutta emme ole täysin vakuuttuneita. Lääkärit toivovat, että kun selkäytimen paine helpottaa, halvaantuminen katoaa. Mutta vain aika näyttää, miehen tytär kertoo.

Lähde: People 

***

0:38

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.