Mainos

Lomaluottoja otettiin runsaasti

Suomalaiset elävät kesäkuukausina velaksi, ainakin jos luottokuntaan on uskominen. Kesäalen heräteostokset kirpaisevat pian, heinäkuussa tehdyt luottokorttiostot erääntyvät ensi viikolla. Kulunut heinäkuu oli yksi kaikkien aikojen kuumimmista kuukausista luottokorttimarkkinoilla.

Luottokunnan toimitusjohtajan Keijo Tapiovaaran mukaan heinäkuu on suuruudeltaan samanlainen kun joulumyynti, eli erittäin merkittävä kuukausi. Jos paluu todellisuuteen luottokorttiasiakasta ahdistaakin, niin luottokunnalla pyyhkii pian hyvin.
Se lähetti juuri 600 000 laskua. Kun aiempina vuosina heinäkuun luottomäärä nousi edellisestä vuodesta vain joitakin kymmeniä miljoonia, tänä vuonna kasvua oli lähes 200 miljoonaa.

korttiluotot 99

Suomalaiset käyttävät luottokorttia ahkerimmin matkoilla. Niin ikään Suomeen tulevat matkailijat nostavat luottokorttiostojen määrää. Ulkomaalaisten kortinkäyttö Suomessa on lisääntynyt 24 prosenttia heinäkuussa. Luottokunta luottaa asiakkaidensa maksukykyyn, suurin osa lomaluotollisista maksaa joka pennin takaisin.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.