Lola Odusogan kaapatulle Instagram-tilille julkaistaan nyt kyseenalaisia kuvia – ex-missi varoittaa seuraajiaan

1:06
Lola Odusoga muistelee aiempia vierailujaan Kokkisodassa.

Lola Odusoga varoittaa asiasta nyt uudella Instagram-tilillään. 

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga  kertoi heinäkuussa Twitterissä, että hänen Instagram-tilinsä kaapattiin. Odusoga ei jäänyt kuitenkaan asian suhteen laakereille makaamaan, vaan hän perusti oitis itselleen uuden Instagram-tilin.

Odusoga julkaisi nyt nykyiselle Instagram-tililleen postauksen, jossa hän kertoo, että moni hänen faneistaan seuraa edelleen kaapattua tiliä ja pyytääkin lopettamaan sen seuraamisen. Hänen julkaisemasta kuvasta selviää, että kaapattua tiliä seuraa edelleen yli 19 tuhatta silmäparia. Aiemmin siellä oli seuraajia 25 tuhatta. 

– Joku muu omistaa nyt tämän tilin ja hän julkaisee sinne kuvia rahasta, aseista ja niin edelleen, Odusoga kirjoittaa julkaisuun, jossa on kuva hänen kaapatusta tilistään. 

 Hän huomauttaakin, että moni ei varmasti edes huomaa seuraavansa kaapattua tiliä, sillä sen uusi omistaja on vaihtanut sen nimen. 

– Valitettavasti sen nimeä muutetaan todella usein. On ollut jo kymmenen eri nimeä. Jos sinulla on epäilys, niin voit käydä katsomassa merkityt kuvat ja ne ovat edelleen minun kuviani. 

 

Odusogan moni seuraajista ei ole löytänyt vielä hänen uudelle Instagram-tililleen, sillä seuraajia siellä on tällä hetkellä hieman alle 2400. Ex-missi on päivittänyt kuitenkin ahkerasti uutta tiliään ja sieltä löytyy jo peräti 43 julkaisua. 

Aikaisemmin muun muassa tosi-tv-ohjelmista tuttu Rita Niemi-Manninen joutui  myös ikävän sabotaasin kohteeksi. Naisen suosittu Instagram-tili kaapattiin viime syksynä, eikä tiliä saatu palautettua yrityksistä huolimatta. Manniset päättivät luoda Ritalle uuden tilin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja