Lola Odusoga elää koronapelossa – yksi asia huolestuttaa erityisesti: "Ajatellaan, että on ylpeä ja ylimielinen"

Lola Odusoga on huolestunut yleisötapahtumista, joissa häneltä tullaan usein kysymään esimerkiksi nimikirjoituksia. 

Vuonna 1996 Miss Suomeksi kruunattu, nykyisin media-alalla vaikuttava Lola Odusoga avautuu koko maailmaa puhuttavasta koronaviruksesta tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Odusoga kertoo, että hänellä on katastrofaalinen luonne, ja moni on pyöritellytkin silmiään hänen koronapelkonsa vuoksi.

– Sen luonteeni ansiosta on vältytty monilta ikäviltä jutuilta ja yllätyksiltä elämässä, niin ei siitä juuri haittaakaan ole vielä ollut.

– Voit siis nopeesti päätellä olenko varautunut karanteeniin ja miettinyt myös monia ennakointitapoja ja varotoimia... Mutta ei, en todellakaan fantasioi karanteenista, kuten joku jossain kirjoitti.

Yksi syy pinnallinen

Odusoga kertoo, että on näinä aikoina tyytyväinen siihen, että pystyy tekemään etätöitä, lukuunottamatta muutamaa kuvauskeikkaa ja koulutusta. Häntä huolestuttaa tulevat yleisötapahtumat, jotka ovat merkittynä kalenteriin. 

–  Ensiksikin koko god damn korona jännittää mua jo ihan siksi, että perheessäni on riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Eikä mua kiinnosta muutenkaan sairastaa niinkun yhtään mitään, ei tuntematonta eikä vahemmän tuntematonta virusta, ja kokeellisesti tsiigailla että miten se nyt ehkä mahollisesti sitte iskee muhun tai muuhun perheeseen, Odusoga kirjoittaa kuvapäivitykseensä. 

Odusoga kirjoittaa, että häntä pelottaa myös yksi asia, joka saattaa kuulostaa hieman pinnalliselta, mutta on olennainen osa hänen työtään. 

– Esiintyjän duunissa yksi tärkeä ja iso osa kohtaamisia ja yleisötapahtumia on nimittäin se, kun halutaan nimmareita, yhteiskuvia, halauksia, kättelyitä ja poskisuudelmia.Jos esiintyjä ei suostukaan näihin keikalla, on sekunneissa ”ylpeä ja ylimielinen”, Odusoga kirjoittaa. 

Odusoga toivoo, että alettaisiin tajuamaan se, että kieltäytyminen tällaisissa tilanteissa on terveyteen liittyvää, eikä syynä ole ylimielisyys. Hän toivoo, että kehotus tulisi korkeammalta taholta. 

– Tän luulis jo toki olevan aika itsestäänselvää, mutta noup, jokainen päivä näyttää että ei se vaan oo, tai jotenkin julkkiksiin vaan suhtaudutaan tänäkin aikana niin oudon eri lailla.Mutta, se on myös teidän parhaaksi, joten.. Semmosta, jatkakaa ja stay safe.


Lue myös:

    Uusimmat