Loimaalla pelattiin viikko sitten rivi, jolla voitettiin lähes 35 miljoonaa euroa – voittaja sai tietää jättipotistaan vasta tänään: Työkiireiden takia kuponki jäi tarkistamatta

Loimaan kaupunki otti liki 35 miljoonan Eurojackpot-voittouutisen vastaan hämmästyneenä:"Olemme ilmeisesti tehneet Euroopan ennätyksen" 4:19

Viime viikon perjantaina Loimaan Citymarketissa pelatulla kupongilla voitettiin Eurojackpotissa 34,9 miljoonaa euroa.

Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kertoo, että länsisuomalaiselle miehelle selvisi vasta tänään, että hän on kyseisen jättipotin voittaja.

– On kyllä tiennyt, että Loimaan Citymarketissa on voitettu ja ilman Veikkaus-korttia. Kertoi, että pienen pieni toivonkipinä heräsi, mutta oli työhommaa ja muuta, niin ehti tarkistamaan vasta kupongin loppuviikosta.

Auremaan mukaan monet voittajat ovat jo ennakkoon ehtineet suunnitella, miten rahansa käyttäisivät.

– Kuvaa hyvin voittajaa, sillä omien sanojensa mukaan hänellä on hyvä auto, jota ei aio vaihtaa. Jos se hajoaa, niin sitten täytyy hakea uusi. Ei ole paljon matkustellutkaan eikä aikonut.

Voittaja oli kertonut, että voittoa pitää sulatella. Jotain pieniä juttuja on hankintalistalla.

– Sen hän sanoi, että pröystäilemään ei parane alkaa, koska Länsi-Suomessa on niin kateellista porukkaa. Äkkiä tulee elämä vaikeaksi, jos alkaa liikaa näkyä kiiltävää pihalla. Turhanpäiväisyys ei häntä kiinnosta.  

Auremaan mukaan mies on maininnut voitostaan lähipiirille, mutta muuten hän aikoo pitää erittäin matalaa profiilia.

Loimaa on kunnostautunut suurvoittojen paikkakuntana. Pari vuotta sitten Eurojackpotissa Loimaalle napsahti peräti 90 miljoonaa euroa.

Voitosta huolimatta mies aikoo jatkaa pelaamista.

– Ja samoilla numeroilla, kuten on tehnyt jo monta vuotta putkeen.

Lue myös:

    Uusimmat