Veikkaus: Loton kaikkien aikojen potin voittaja oli jo ostamassa "väärää kuponkia", mutta eläkeläisten jono pyörsi päätöksen – "Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä"

MTV paikalla: Tästä pikkuisesta kyläkaupasta 15,5 miljoonan euron arvoinen kuponki ostettiin 4:18
MTV paikalla: Tästä pikkuisesta kyläkaupasta 15,5 miljoonan euron arvoinen kuponki ostettiin

Loton 15,5 miljoonan euron ennätyspotti osui lauantaina Lohjalle. Voittaja on ilmoittautunut Veikkaukselle ja on kertonut nyt yhtiölle tunnelmiaan onnenpotkusta.

Voittorivi oli tehty Lohjalla Routionmäen MK Marketissa, jossa myös MTV Uutiset vieraili paikan selvittyä.

Veikkauksen tavoittama voittaja kertoo yhtiön tiedotteessa, että oli aikeissa ensin mennä ostamaan kuponkinsa läheiseltä huoltoasemalta. Huoltoaseman pihaan saapui miehen mukaan kuitenkin juuri bussillinen eläkeläisiä.

– Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja kertoi.

Veikkauksen mukaan voittaja ei ollut pitänyt kiirettä loton tarkistamisen kanssa, vaan oli tarkastanut rivinsä vasta sunnuntaina. Silloin valjennutta totuutta ei ollut ensin osannut uskoa todeksi.

– Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä. Nyt osui toden teolla. Hän ei usko vieläkään voiton olevan totta. On tässä seurattu mediasta juttuja ja näytti, että on ollut välillä aivan ykkösuutisena tämä potti, tuore miljonääri tunnelmoi.

Haaveena voittajakahvit

Voittaja ei ollut pelatessaan tarkoituksellakaan käyttänyt Veikkaus-korttia, sillä hänen haaveenaan oli päästä lunastamaan voittonsa Veikkauksen konttorista – ja samalla juomaan kuuluisat voittajakahvit.

– Olenkin jättänyt Veikkaus-kortin lompakkoon, että pääseepä sitten käymään voittajakabinetissa jos käy onni. Nyt se taitaa sitten oikeasti toteutua. Joskus olen nähnyt unta Loton voittonumeroista, mutta eivät ne nämä kylläkään olleet, mies sanoi.

15,5 miljoonan potti kilahtaa voittajan tilille kolmen viikon karenssiajan kuluttua. Aiemmin vain joitain kymppejä lotosta voittanut mies ei kerro vielä ymmärtävänsä täysin onnenpotkunsa mittakaavaa.

– Saa nähdä, että iskeekö se tajuntaan niin, että menee unet. Ei tässä ole vielä ehtinyt miettiä, että mitä rahoilla voisi tehdä, hän sanoo Veikkaukselle.

Lue myös:

    Uusimmat